• Gratis 3D tekening
  • Volledig op maat
  • Beste prijs/kwaliteit
  • 10 jaar garantie
  • Deskundige plaatsing
2949 reviews

Wij raden DEBA Keukens aan iedereen aan!

Wij kunnen DEBA Keukens enkel maar aan iedereen aanraden. Vanaf het eerste contact zagen we duidelijk dat DEBA Keukens anders is dan de anderen: Christoph nam vanaf het begin de tijd om écht te luisteren naar onze wensen, maar ook om ons professioneel te adviseren. Het resultaat mag gezien worden, en dit perfect binnen budget. Nooit eerder had ik zulke bekwame vakmensen in huis als bij de plaatsing van mijn DEBA keuken. Kortom: de service en kwaliteit van Deba-Keukens is echt buitengewoon.

Familie De Cock

Moderne witte keuken

Deze moderne keuken met strak design is een compacte keuken die praktisch is ingericht. Er is goed nagedacht over de inrichting van deze keuken. Alles kreeg de perfecte plaats om het koken vlot en gestroomlijnd te laten verlopen. In deze moderne keuken werd gebruik gemaakt van witte fronten met een hoogglans afwerking. Dit zorgt voor een licht gevoel in de ruimte. 

Om de mooie strakke look te verkrijgen in een moderne keuken wordt er vaak gekozen voor greeploze fronten. Dit zorgt voor een strak lijnenspel.

De combinatie zwart-wit die in deze ruimte gebruikt werd zorgt voor een heel moderne en strakke uitstraling. Een goede manier om deze keuken een sfeervolle toets te geven is door de zwevende planken, ideaal om mooie decoratie een plaats te geven.

Bekijk al onze realisaties

Klaar om jouw droomkeuken te ontdekken?

Maak een afspraak
Willy Pauwels van de afdeling Keukens

Hoi,

Ik ben Willy van de afdeling Keukens. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.