• Gratis 3D tekening
  • Volledig op maat
  • Beste prijs/kwaliteit
  • 10 jaar garantie
  • Deskundige plaatsing
2954 reviews

Moderne keuken met zwart hout en unieke details

Op zoek naar een moderne keuken met een prachtig design? Keuken New York bevat een unieke combinatie aan materialen en kleuren. Zo krijg je een strakke, elegante en hedendaagse uitstraling. Naast het uiterlijke aspect bevat deze keuken top toestellen van AEG, waaronder een combi stoomoven en een zwarte kookplaat met touch bediening.

Keuken New York

Een moderne keuken met een prachtige combinatie aan materialen en kleuren. Zo krijg je met keuken New York een strakke, elegante en hedendaagse uitstraling. Het werkblad in composiet komt in een warme marmeren kleur, terwijl de kasten in zwart hout en een taupe betonkleur komen.

Deze nieuwe keukenwand bevat ook een aantal opvallende details zoals de koper gelakte kraan en spoelbak. De toestellen van AEG verzekeren je van een functionele keuken, naast enkel het design. De mat zwarte (schuine!) wanddampkap, de combi stoomoven en zwarte kookplaat met touch bediening beantwoorden aan al je wensen. Ook sfeerverlichting is mogelijk hier.

Kortom: keuken New York is de perfecte oplossing als je op zoek bent naar een nieuwe keuken met een tijdloos design, stel jouw eigen keuken samen met de experts in onze showroom!

 

*Vanaf-prijs excl. BTW, levering en plaatsing is €11.250- Voor een volledige offerte kan je terecht bij de verkopers in de toonzaal. 

Bekijk al onze realisaties

Klaar om jouw droomkeuken te ontdekken?

Maak een afspraak
Christoph Frans van de afdeling Keukens

Hoi,

Ik ben Christoph van de afdeling Keukens. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.