• Gratis 3D tekening
  • Volledig op maat
  • Beste prijs/kwaliteit
  • 10 jaar garantie
  • Deskundige plaatsing
2949 reviews

Luxekeuken met eiland

Deze keuken straalt een hedendaags, landelijk gevoel uit. Deze keuken beschikt over alles wat je maar zoekt om in alle stijl en comfort van elke maaltijd te kunnen genieten. Een keukeneiland met een blad in composiet, met wondermooie marmeren tinten, wordt gecombineerd met fineer hout en zijdematte lak bij de fronten. Een prachtig geheel, kan je dus gerust stellen.

Keuken Cottage

Keuken Cottage straalt een hedendaags, landelijk gevoel uit. Deze keuken beschikt over alles wat je maar zoekt om in alle stijl en comfort van elke maaltijd te kunnen genieten. Een keukeneiland met een blad in composiet, met wondermooie marmeren tinten, wordt gecombineerd met fineer hout en zijdematte lak bij de fronten. De keukenwand voorziet alles van benodigdheden zoals een landelijk fornhuis, 3 ovens en eveneens sfeerverlichting. Kwalitatieve toestellen, kasten en sanitair in combinatie met een uitzonderlijk design. Een prachtig geheel, kan je dus gerust stellen. Is de goudkleurige kraan als kers op de taart jullie ook opgevallen?

Stel jouw eigen Cottage keuken samen met hulp en advies van onze keukenexperts.

*Vanaf-prijs excl. BTW, levering en plaatsing is €22.900,- Voor een volledige offerte kan je terecht bij de verkopers in de toonzaal.

Bekijk al onze realisaties

Klaar om jouw droomkeuken te ontdekken?

Maak een afspraak
Christoph Frans van de afdeling Keukens

Hoi,

Ik ben Christoph van de afdeling Keukens. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.