• Gratis 3D tekening
  • Volledig op maat
  • Beste prijs/kwaliteit
  • 10 jaar garantie
  • Deskundige plaatsing
2954 reviews

Moderne keuken met strakke tinten

De moderne keuken met eiland Berlijn beschikt over een strak design waarbij mat zwart en hoogglans wit dé eyecatchers zijn. Naast het prachtige ontwerp beschikt de keuken over kwalitatieve Bauknecht toestellen zoals een inductievuur, dampkap, vaatwas, oven, koelkast... Combineer naar eigen wens met een houten tafelblad of andere toevoegingen. The sky is the limit!

Keuken Berlijn

De moderne keuken Berlijn is van alles voorzien! Niet alleen krijg je bij deze keuken kwalitatieve toestellen van Bauknecht, de mat zwarte kasten en het witte keukeneiland vormen een prachtig, strak en elegant geheel. Combineer deze keuken met het optionele tafelblad als je graag een eiland met extra zitruimte hebt, die keuze is aan jou. Ook extra houten kasten behoren tot de mogelijkheden. Daarom is keuken Berlijn aanpasbaar aan elke ruimte. Alles is mogelijk!

Stel jouw eigen Berlijn keuken samen met hulp en advies van onze keukenexperts.

*Vanaf-prijs excl. BTW, levering en plaatsing is €16.599- Voor een volledige offerte kan je terecht bij de verkopers in de toonzaal. 

Bekijk al onze realisaties

Klaar om jouw droomkeuken te ontdekken?

Maak een afspraak
Christoph Frans van de afdeling Keukens

Hoi,

Ik ben Christoph van de afdeling Keukens. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.