• Gratis 3D tekening
  • Volledig op maat
  • Beste prijs/kwaliteit
  • 10 jaar garantie
  • Deskundige plaatsing
2951 reviews

Heel gelukkig met onze nieuwe DEBA keuken!

De keuken die bij de familie Lippens geplaatst werd is een strakke, moderne keuken in een Scandinavische stijl waar rust, warmte en licht centraal staan. Na grondig luisteren naar de wensen van familie Lippens werd dit prachtig resultaat op poten gezet. Hierbij was oog voor detail, een mooi ontwerp en vakkundige plaatsing van groot belang!

Familie Lippens

Deze moderne keuken beschikt over fronten in hoogglans lak, gecombineerd met een heerlijk houten accent in een warm eiken kleur. Zo krijg je een Scandinavisch design waarin de lichte kleuren, het strak lijnenspel en de greeploze kasten een mooi geheel vormen.

Het werkblad springt hier meteen in het oog, praktisch maar stijlvol. Ook hier zien we de combinatie van hout en hoogglans wit, en wordt er gebruik gemaakt van composiet/laminaat om het werkblad zo stevig en duurzaam mogelijk te maken. De kraan en spoelbak vormen één mooi ensemble in geborsteld Inox, een leuk accent in deze moderne keuken.

Ook hier hebben we een uitgebreide keuze aan toestellen en opties. Voor deze keuken werd gebruik gemaakt van Miele toestellen zoals een oven, combi oven en een afzuigkap. Sfeerverlichting kan uiteraard ook voorzien worden! Want niets gaat boven een praktische, maar vooral toch ook gezellige kookomgeving. 

Bekijk al onze realisaties

Klaar om jouw droomkeuken te ontdekken?

Maak een afspraak
Willy Pauwels van de afdeling Keukens

Hoi,

Ik ben Willy van de afdeling Keukens. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.