• Gratis 3D tekening
  • Volledig op maat
  • Beste prijs/kwaliteit
  • 10 jaar garantie
  • Deskundige plaatsing

Na het eerste gesprek al volledig overtuigd van kwaliteit en advies

Bij de familie Verspurten werd op maat gewerkt naar de wensen en noden van de klant. Het eindresultaat is een bijzonder mooie keuken in een moderne, Scandinavische stijl die sfeer en beleving uitstraalt. Er werd gekozen voor duurzame materialen, zorgvuldige afwerking in details en een prachtige kleurencombinatie. Na een vlot verkoopproces en zorgvuldige plaatsing mag het resultaat er zijn!

Familie Verspurten

Een Scandinavisch design kenmerkt zich door minimalistisch, subtiel en functioneel te zijn. Hierbij worden naturel houten tinten vaak gecombineerd met warme of strakke witte elementen. Dat zie je ook meteen bij deze keuken. Praktisch ingericht voor een vlotte werking, maar vooral oog voor detail en een gevoel van rust.

Het werkblad heeft een stevige basis in composiet gecombineerd met laminaat. Hier zien we, net zoals bij de fronten, de kleurcombinatie van warm wit met halifax eiken. De fronten zelf komen in hoogglans lak, wat zorgt voor een erg modern gevoel. De finishing touch is de sfeerverlichting die in de keukenwand voorzien is. Gezellig!

Samen met toestellen van Miele en een ingebouwde afzuigkap krijg je hier ook een bijzonder gebruiksvriendelijke keuken. De keukenkraan in chroom is een echte eyecatcher en straalt een semi-industrieel gevoel uit, zoals onze keukenexpert dat zelf benoemt. 

Bekijk al onze realisaties

Klaar om jouw droomkeuken te ontdekken?

Maak een afspraak
Christoph Frans van de afdeling Keukens

Hoi,

Ik ben Christoph van de afdeling Keukens. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.