• Gratis 3D tekening
  • Volledig op maat
  • Beste prijs/kwaliteit
  • 10 jaar garantie
  • Deskundige plaatsing
2960 reviews

DEBA Keukens is zeker een aanrader!

Christoph is een topverkoper en geeft zeer goede raad. Hij neemt de nodige tijd en voor elk probleem heeft hij steeds een juiste oplossing klaar. De keuken werd door 1 persoon geplaatst, iemand met veel vakkennis en oog voor detail. En, ook niet onbelangrijk, een propere vakman. DEBA Keukens is zeker een aanrader!

Familie Van Sprang

Keuken Falun, gerealiseerd voor familie Van Sprang, is een moderne parel met een strak en hedendaags ontwerp. De fronten van de keuken, vervaardigd uit HPL, combineren duurzaamheid met een esthetisch karakter, waarbij het materiaal zowel krasbestendig als fingerproof is. Het keramisch werkblad van Neolith voegt niet alleen luxe toe, maar biedt ook opmerkelijke voordelen, zoals hittebestendigheid en niet-poreuze eigenschappen voor eenvoudig onderhoud.

De keuken wordt verder geaccentueerd door een composiet spoelbak en een stijlvolle zwarte Quooker kraan, waardoor functionaliteit en design hand in hand gaan. De toevoeging van de zwarte inbouwdampkap van Novi completeert het geheel, waardoor Keuken Falun niet alleen een visueel aantrekkelijke ruimte is, maar ook een praktische omgeving voor het bereiden van culinaire gerechten.

Bekijk al onze realisaties

Klaar om jouw droomkeuken te ontdekken?

Maak een afspraak
Christoph Frans van de afdeling Keukens

Hoi,

Ik ben Christoph van de afdeling Keukens. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.