• Gratis 3D tekening
  • Volledig op maat
  • Beste prijs/kwaliteit
  • 10 jaar garantie
  • Deskundige plaatsing

Stijlvolle, moderne keuken

Deze trendy keuken is een topper om in huis te hebben. De stijlvolle combinatie van houten en witte details geven niet enkel een frisse, maar ook gezellige uitstraling. Deze keuken nodigt uit om gezellig in te koken en om fijne momenten door te brengen. Het is meer dan een praktische plaats waar eten wordt klaargemaakt. Het is een plaats waar mensen samenkomen, waar er gezellig gepraat wordt en waar er plezier wordt gemaakt. Het kookeiland met zitplaatsen is hiervoor perfect.

Keuken Stockholm

Keuken Stockholm combineert witte hoogglans met eikenhouten details tot een prachtige, landelijke keuken met een tijdloos design. Het keukeneiland met zitgedeelte trekt de sfeer door van de keukenwand, waardoor je een rustgevend, samenhangend geheel krijgt. Naast een volledig ingerichte keuken met eiland krijg je bij deze keuken ook kwalitatieve AEG toestellen, kasten en sanitair, waardoor je volledig voorzien bent van het nodige om de lekkerste gerechtjes op tafel te toveren.

Stel jouw eigen Stockholm keuken samen met hulp en advies van onze keukenexperts.

*Vanaf-prijs excl. BTW, levering en plaatsing is €17.750,- Voor een volledige offerte kan je terecht bij de verkopers in de toonzaal.

Bekijk al onze realisaties

Klaar om jouw droomkeuken te ontdekken?

Maak een afspraak
Willy Pauwels van de afdeling Keukens

Hoi,

Ik ben Willy van de afdeling Keukens. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.