Uitschuifbare tafels

Heb je dé perfecte uitschuifbare tafel nog niet gevonden? Zoek niet verder! Bij DEBA Meubelen hebben we een ruim aanbod aan uitschuifbare tafels. De uitschuifbare tafels zijn verkrijgbaar in alle gewenste stijlen en vormen. Zo hebben we ronde tafels, vierkante tafels, rechthoekige tafels en ovale tafels die uitschuifbaar zijn. Met een uitschuifbare tafel geniet je niet alleen van de trendy look die je tafel heeft maar ook nog is van het gebruik conform dat erbij komt. Zo neemt een uitschuifbare tafel minder ruimte in beslag wanneer dit niet nodig is. En wanneer je visite verwacht en meer stoelen kwijt wilt schuif je de tafel met gemak uit voor extra ruimte rondom de tafel.

Uitschuifbare tafels kopen

We hebben ons aanbod uitschuifbare tafels zorgvuldig samengesteld zodat er voor iedereen dé perfecte tafel tussen zit. Zo hebben we niet alleen uitschuifbare eettafels maar ook uitschuifbare salontafels en uitschuifbare bijzettafels. Uitschuifbare tafels bieden dan ook voor elke ruimte dé oplossing wanneer de keuze tussen een kleine en een grote tafel niet gemaakt kan worden. Zo hebben we uitschuifbare salontafels die tot wel 3 keer groter gemaakt kunnen worden! Dit zorgt voor veel creatieve vrijheid en diverse mogelijkheden in het gebruiken van je meubilair. En dat een uitschuifbare tafel erg praktisch is betekent niet dat je inlevert op looks. Met een aanbod in diverse stijlen is er altijd een tafel die perfect aansluit bij jouw interieur! Zo bieden we stijlen aan als modern, landelijk, retro, industrieel en nog meer!

Uitschuifbare tafels bestellen bij DEBA

Jouw droomtafel nog niet gevonden? Bekijk anders ook nog onze andere tafels. Zo hebben we onder andere tafels van de topmerken ZuiverDutchboneXooonHenders and Hazel. Nog steeds dé perfecte tafel niet gevonden? Bij DEBA Meubelen streven we er naar ons aanbod online net zo goed over te brengen als in onze toonzaal. In de praktijk blijkt dit soms nog erg lastig en daarom ben je ook altijd van harte welkom om onze showroom te  bezoeken. Al wel dé perfecte uitschuifbare tafel gevonden? Je kunt je tafel nu al bij DEBA Meubelen bestellen voor slechts een voorschot van 20% van het totaalbedrag!

    Gunther David van de afdeling werken & studeren

    Hoi,

    Ik ben Gunther van de afdeling werken & studeren. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

    Nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.