• Grenzeloze mogelijkheden
  • Professioneel advies
  • Deskundige plaatsing
  • Sinds 1976
  • Beste prijs/kwaliteit
2960 reviews

Puur vakmanschap en een uitstekende service!

In deze woning was het belangrijk dat we optimaal gebruik zouden maken van de beschikbare ruimte. Aangezien we heel wat schuine wanden hebben moesten we op zoek naar een maatwerkspecialist en kwamen we zo uit bij DEBA Meubelen. We werden uitstekend geholpen en konden van het eerste gesprek tot de plaatsing van de maatwerkkasten steeds met een gerust hart alles aan hen toevertrouwen. We zijn dan ook blij dat we voor DEBA Meubelen hebben gekozen voor onze kasten op maat.

Familie De Vries

Samen met het Nederlandse PEÑA architectuur realiseerden we het maatwerk van dit project in Rotterdam. Het voormalige Kralings Museum werd getransformeerd tot een luxe appartementsgebouw. De afgeschuinde bibliotheek in de leefruimte zorgt voor optimaal plaatsgebruik tot onder het dak. In de slaapkamer was het een technische uitdaging om de steunbalk tussen het dak en de vloer naadloos in de dressoir in te werken. Aansluitend aan de slaapkamer bevindt zich de praktische inloopkast, waarvan het verlaagde element zicht visueel verlengt in de spiegel op de schuifdeur. Of hoe het ruimtegevoel hand in hand gaat met de praktische indeling. Vanuit de dressing heb je ook toegang tot de aanpalende badkamer. En ook de maatkasten in de gang zijn van de hand van onze maatwerkspecialisten.

Bekijk al onze realisaties

Klaar om de kast of dressing van jouw dromen te ontdekken?

Maak een afspraak

Onze partners

Greetje Meersman van de afdeling maatwerk

Hoi,

Ik ben Greetje van de afdeling maatwerk. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.