Kan ik mijn bestelde artikelen bij DEBA stockeren?

Terug naar alle vragen

Indien je maar vanaf een bepaalde datum in de toekomst om je meubelen kan komen (bijvoorbeeld om verhuisredenen) kunnen wij hier rekening mee houden op voorwaarde dat je dit reeds aangeeft bij het opmaken van de bestelling. Deze datum dient dus op de verkoopovereenkomst vermeld te zijn (max een uitstel van 3 maand vanaf de bestelling).

Bij bestelling conform de gangbare termijn van de leverancier, zoals weergegeven op de voorzijde van de verkoopovereenkomst, worden bestelde goederen gratis gestockeerd tot 3 weken na binnenkomst, waarbinnen de klant de afhaling of levering dient uit te (laten) voeren. Indien op de verkoopovereenkomst een andere datum van afhaling of levering werd aangegeven, start deze periode van 3 weken na de aangegeven datum.

Je kan na deze periode nog een uitstel van levering of afhaling bekomen, waarvoor per week een stockagevergoeding van €50 wordt aangerekend. DEBA is slechts tot levering gehouden na voorafgaande en afzonderlijke overschrijving van deze stockagekosten.

Voor meer informatie over wijziging levering en stockage, bekijk de algemene voorwaarden.

Terug naar alle vragen

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact met ons op!