Terug naar het overzicht ›
Gepost op 12 april 2024 in Woonkamer

Bankzitten? Bij DEBA Meubelen, graag!

Het is iets waar we telkens naar uitkijken; na een drukke dag neerploffen in de zetel en even heerlijk ontspannen. Het meubel is dan ook een centraal punt in het interieur waaraan we erg veel waarde hechten. Wij maken met DEBA Meubelen het bankhangen stijlvol en uiterst trendy door het te matchen met de juiste sofa. Hoe zetel jij het liefst? Wij helpen je graag op weg met de drie mooiste zeteltrends van het moment. 

Zeg het met kleur

De zetel is het meubel bij uitstek om een statement te maken in het interieur. Door middel van een uniek ontwerp maar vooral ook door het gebruik van een felle kleur, print of opvallende textuur. Wij vullen ons assortiment met zetels in allerlei vormen en maten waarmee je je interieurpersoonlijkheid even flink in de verf zet. 

1. Xooon - 3-zit FISKARDO - Okergeel // 2. Primavera Furniture - Hoekzetel PARKAWAY - Wijnrood // 3. Richter Young Design - 2-zit TOP - Olive // 4. Kave Home - 3-zit BLOK - Roze Corduroy // 5. Easysofa - Hoekzetel SESILIA - Levis copper // 6. Easysofa - 1-zit ROLLS - Forrest

Op wolkjes

Waar vroeger het interieur erg strak en clean moest zijn, blazen we het vandaag met veel enthousiasme op. 2024 wordt het jaar van Ballooncore, met meubilair dat afgerond en volumineus vormgegeven wordt. Denk aan gewatteerde sofa’s, tactiele stoffen en kleuren die het meubel doen lijken op een zoete marshmallow. Of lijkt het toch eerder een wolkje? Wij gaan alvast de lucht in met zetels waarvan de brede armleuningen aan vleugels doen denken. Ontspannen doe je vanaf nu met de voetjes omhoog.

1. Xooon - 3-zit BRENTINO - Beige // 2. HK Living - 2-zit LAZY - Camel // 3. Richter Young Design - Hoeksalon CAVO - Beige // 4. Xooon - 3-zitsbank BELLAGIO - Avicci Creme // 5. Kave Home - 3-zitsbank MARTINA - Witte schapenvacht // 6. Flexlux - Hoeksalon TORINO - Alba Sandy Shell // 7. Henders & Hazel - Hoeksalon MURCIA - Lichtgrijs // 8. Easysofa - Longchair rond ROSATE - Beige

Build a sofa

Draai, vorm om en schuif de zetel perfect in je bestaande interieuropstelling. Het design van de zetel van vandaag is modulair en wordt geïnspireerd op de geometrie. Het meubel is zo volledig aan te passen volgens je eigen smaak, behoeften en wensen. Daarnaast is het veeleer asymmetrisch opgebouwd; als een potje Tetris stapel je de zetelelementen op en naast elkaar om de gewenste opstelling te bekomen.

1. Zuiver - 3-zit BALCONY - Beige // 2. Zuiver - 3-zit zetel HUNTER - Forest // 3. Xooon - Divan links MANOROLA met pocket comfort + // 4. Kave Home - 3-zitsbank COMPO - Beige // 5. Kave Home - Hoekzetel BLOK - Beige

Kom langs om je nog meer te laten inspireren of bekijk ons prachtig aanbod online! 

 

 

 

 

Lieve Van Poucke van de afdeling Klantendienst

Hoi,

Ik ben Lieve van de afdeling Klantendienst. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.