Terug naar het overzicht ›
Gepost op 12 juni 2020 in Merken

In de kijker: Belgische merken

Wist jij dat we meubels van heel wat Belgische leveranciers verkopen? Maak hier kennis met een selectie van onze Belgische merken en laat je inspireren. Elk van deze merken produceert kwalitatieve producten die een plekje in jouw woning verdienen. Ga zo voor meer driekleur in je interieur!

Pomax

Het bekende interieurmerk Pomax startte het avontuur in Antwerpen. Het groeide helemaal uit tot een toonaangevend interieurmerk dat we niet meer weg kunnen denken. Van dit merk vind je decoratie en kleinmeubelen voor elk interieur! Pomax heeft een breed assortiment waarin verschillende stijlen aan bod komen. Laat je inspireren door hun collectie artikels die met oog voor detail en kwaliteit vervaardigd zijn.

Bank: Pomax - Horta / Bestek: Pomax - Serenity / Commode: Pomax - Typographic

William Winston

Geef jij voorkeur aan een warme en gezellige landelijke sfeer? Dan zijn de meubelen van het Belgische merk William Winston helemaal iets voor jou. Hout, metaal en lichte aardetinten vormen de basis van hun collectie. De combinatie hiervan zorgt ervoor dat de meubelen veel karakter en warmte uitstralen. Het zijn stuk voor stuk prachtige items die de blikvanger van jouw interieur zullen zijn.

Vitrinekast: William Winston - Brighton/ Tafel: William Winston - Glasgow

Revor

Ga voor een heerlijke nachtrust met de artikelen van Revor in huis. Het vakmanschap dat de voorbije 40 jaar werd opgebouwd staat garant voor de uiterst goede kwaliteit van hun boxsprings, matrassen, lattenbodems… Bovendien zijn de bedden een ware streling voor het oog, dit bed wil je toch in huis halen?  Neem een kijkje naar de collectie van Revor en kies voor een uitstekende nachtrust. 

 Boxspring: Revor - Be-Relax

BergHOFF

Met de juiste materialen in huis ben je helemaal klaar om jouw kooktalent boven te halen. De passie voor koken die BergHOFF heeft, zie je helemaal terugkomen in hun collectie. Kwaliteit en design wordt samengesmolten tot een prachtig geheel. Ontdek hier de BergHOFF collectie, je zal zin krijgen om de keuken in te gaan en met deze messen, pannen en ander keukengerei aan de slag te gaan! 

BergHOFF - Ravioli stempel / BergHOFF - Pizzasnijder / BergHOFF - Bamboe snijplank / BergHOFF - Messenblok

ROM

Gedaan met de eindeloze zoektocht naar een zetel die perfect in je interieur past, dat is wat deze Belgische producent dacht bij het uitdenken van hun producten. Met de zetels op maat van het merk ROM kan je tot op 10 cm de afmetingen zelf bepalen. Bovendien heb je keuze uit verschillende opties zoals een ingebouwde relax of verwarming. Stel zelf de zetel van jouw dromen samen!

Zetel op maat: ROM - Barbuda

Meubar

De tijdloze meubels van Meubar zijn echte bestsellers. De populaire collecties bestaan uit een mix van moderne en landelijke meubels. Er is voor elk wat wils! Stel jouw stijlvol interieur samen met deze kwalitatieve en budgetvriendelijke meubels van Belgische makelij, wat zoek je nog meer?

Eetkamer links: Meubar - Cardiff / Eetkamer rechts: Meubar - Jan

Slaapkamer links: Meubar - York / Slaapkamer Rechts: Meubar - Kent

Evan

Kies voor Belgische meubels van Evan! De eigentijdse meubels zullen de blikvanger van jouw interieur vormen. Evan kiest voor natuurlijke elementen gecombineerd met strakke designs. Het resultaat is prachtig. Neem hier zeker een kijkje en laat je inspireren!  

 

Eetkamer linksboven: Evan - Portofino / Eetkamer rechts: Evan - Pisa / Eetkamer linksonder: Evan - Etna

Saunaco

De moderne meubels van Saunaco passen perfect in een stijlvol interieur. Haal ze in huis en geniet van hun prachtig design. Sfeervol hout wordt gecombineerd met strakke designs. Dat resulteert in een collectie elegante, moderne, maar toch warme meubels. Dit Belgisch merk schenkt niet enkel veel aandacht aan de materialen, ontwerpen en kwaliteit, ook milieu staat bovenaan hun prioriteiten. Dit uit zich in groene energie en zorgvuldig bosbeheer. Vind jij respect voor milieu belangrijk en wil jij Belgische merken steunen? Dan is Saunaco helemaal iets voor jou!

Eetkamer: Saunaco - Bergamo / Salontafel: Saunaco - Bergamo

Perfecta

Eigentijdse meubels die met oog voor detail werden ontwikkeld. Stel jouw eigen en uniek interieur samen met de meubels van Perfecta. De veelzijdigheid van de artikels maakt het mogelijk om te combineren en een eigen toets te geven aan je interieur.

Tafel: Perfecta - Victoria / Stoelen: Perfecta - Pisa

Dit was slechts een greep uit ons volledig aanbod Belgische merken. Ontdek ze hier allemaal en laat je inspireren door de mooie producten!

 

Hiermee willen wij ons steentje bijdragen aan de campagne van Fermgerief om meer driekleur in je interieur te brengen. 

Willy Pauwels van de afdeling Keukens

Hoi,

Ik ben Willy van de afdeling Keukens. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.