Terug naar het overzicht ›
Gepost op 05 juni 2020 in Interieurtips

Woonkamer - 5 blikvangers voor je interieur

Een interieur waar iedereen van houdt is mooi meegenomen, een interieur met dat tikkeltje meer is nog beter! Met enkele blikvangers geef je de ruimte meteen een boost en creëer je al snel een wow-effect. We willen toch allemaal wel een woonkamer “uit de boekskes”? Hieronder krijg je van ons 5 tips met blikvangers om je interieur sfeer in te blazen.

1. Een zetel in een trendy kleur

Een zetel is vaak het grootste meubelstuk in je woonkamer. Hij moet vooral knus en comfortabel zijn, maar ook passen in je interieur, en het liefst van al nog mooi zijn ook. En dat betekent niet altijd een zetel in een grijze of beige kleur. Een stoere cognac lederen zetel, of een romantische velvet look trekken meteen de aandacht en vormen een prachtige blikvanger in je interieur.

 
Bepurehome - Rodeo


Henders & Hazel


Xooon - Talisman

Hou je je zetel toch liever tijdloos en neutraal? Of laat je budget geen nieuwe zetel toe? Pimp hem dan met kussens en plaids in mooie kleuren en opvallende prints. Zo creëer je algauw een gezellige zithoek met een trendy kleur. 

 2. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Wil jij de mooiste spiegel van het land? Ga dan niet voor een neutraal exemplaar, maar kies er eentje die eruit springt. Omgeven door rotan, hout, metaal of in combinatie met andere spiegels creëer je een mooie blikvanger aan je muur. Of het nu in je woonkamer, slaapkamer of de hal is, een spiegel geeft altijd een extra dimensie aan de ruimte.

 
Kave Home - Marelli


Riverdale - Amaro

3. De comeback van het boekenrek

Tegenwoordig is een boekenrek weer helemaal hip! Alleen vullen we het niet enkel met boeken, ook planten, foto’s, verlichting en mooie decoratie kunnen van je rek een waar kunstwerk maken. Ga voor een houten rek als je houdt van een natuurlijke, Scandinavische stijl. Hou je liever van een rek met wat meer pit? Kies dan een industrieel rek met metaal. De mogelijkheden zijn eindeloos!


Kave Home - Thinh


Richter Young Design


Woood Teun / Henders & Hazel Metalo

4. Verlichting steelt de show

Vaak is verlichting het laatste waar we aan denken, en toch kan een stijlvolle lamp meteen de sfeer bepalen. Denk aan industriële hanglampen, een unieke tafellamp op je dressoir, een sfeervolle vloerlamp in je zithoek,… Het zijn vaak kleine investeringen die een groot verschil kunnen maken.

 
Lucide - Fix Multiple / Lester

 
Zuiver - Totem

5. Een eetkamer met karakter

Het pareltje van je woonst en dé plaats waar het hele gezin samenkomt: de eetkamer. Waar de eetkamer vroeger vooral bestond uit klassieke houten meubelen, kom je nu de mooiste exemplaren tegen. Van tafels met kruispoot, tot industriële vitrines in metaal. Jouw eetkamer kan dan ook een prachtige blikvanger vormen in jouw nieuw interieur!


PTMD - Elina

 
Evan - Portofino


Tenzo - Flow

Geïnspireerd door onze tips? Dan is het nu tijd om blikvangers te spotten! Bekijk ons aanbod zetels, spiegels, rekken, verlichting en eetkamers met karakter. Je nieuw interieur ligt binnen handbereik! 

Christoph Frans van de afdeling Keukens

Hoi,

Ik ben Christoph van de afdeling Keukens. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.