Terug naar het overzicht ›
Gepost op 15 februari 2019 in Merken

Conform relaxzetels bij DEBA

Heb je de relaxzetels van Conform al ontdekt? Deze relaxzetels hebben alles te bieden! Conform staat garant voor Scandinavisch vakmanschap sinds 1978 en zijn typerend om hun tijdloos design, hoge kwaliteit en comfort. Kortom, alles wat je zoekt in een nieuwe relaxzetel. Een Conform relaxzetel geeft je niet enkel de rust en het comfort dat je nodig hebt, hij vormt ook een prachtige blikvanger in je woonkamer. 


Foto: Conform - Air - met voet - black/walnut/aluminium

Scandinavisch vakmanschap

Conform draagt zijn Scandinavische vakmanschap hoog in het vaandel. Net daarom zijn wij bij DEBA trots dat wij dit merk in ons assortiment hebben. Deze relaxzetels zijn tot in de puntjes afgewerkt, van het stikselwerk tot de afwerking van de houten schelp en aluminium poten. Bij Conform krijg je dus ongetwijfeld waar voor je geld. Een relaxzetel waar je een leven lang plezier aan beleeft. Om deze redenen én om zijn prachtige design zijn de zetels van Conform zo geliefd.

 

Eames Lounge chair

Het meest gekende aan deze stoelen is het zwarte leder in combinatie met de houten schelp in walnoot of eik, deze vormen een harmonieus geheel dat past in elk interieur. In deze luxueuze uitvoering is de Conform relaxzetel de betaalbare variant van de gekende Eames Lounge Chair. De Conform verdient dus zeker een mooie plaats in je woning!


Foto: Conform - Timeout - met voetbank - black/walnut/aluminium

Een waaier aan mogelijkheden

Ben je toch niet helemaal overtuigd van deze samenstelling dan kies je gewoon iets anders. De relaxzetels van Conform zijn namelijk volledig samen te stellen met keuze uit verschillende stoffen en materialen, voor zowel de bekleding, de schelp als de voet.


Foto: Conform - Easy - met voetbank - Sheepskin/Offwhite 

Zo kun je ook een relaxzetel in velvet kiezen of zelfs in schapenvel! Voor zowel de zetel als de voetbank heb je ook keuze uit verschillende poten en hoogtes. De stijl van de zetel kan trouwens volledig worden doorgetrokken bij de voetbank, om zo tot een uniform geheel te komen. Bij Conform zal je dus nooit aan keuze te kort hebben!

 
Foto: Conform - Air - met voetbank - Evita salmon/upholstered/aluminium

Ontdek Conform

In onze winkel kun je Conform relaxzetels naar hartenlust uittesten om zo te ontdekken wat je wilt. Bovendien zullen onze verkopers je steeds adviseren om jouw ideale Conform zetel samen te stellen.

 Ontdek alvast een aantal modellen in onze webshop en raadpleeg hieronder de catalogus voor inspiratie en mogelijkheden. 

 

 
Kelly De Cock van de afdeling Klantendienst

Hoi,

Ik ben Kelly van de afdeling Klantendienst. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.