Terug naar het overzicht ›
Gepost op 16 mei 2024 in Woonkamer

DEBA Meubelen trekt alles uit de kast!

Niet alleen de natuur ontwaakt tijdens het voorjaar, ook wijzelf en ons interieur herleven opnieuw. Met de grote lenteschoonmaak drukken we even op de resetknop, en zorgen we voor meer organisatie en netheid in huis. Om alles ordelijk én mooi op te bergen, kies je best voor een trendy kast met voldoende opbergmogelijkheden. Wij trekken alles uit de kast om het in jouw interieur te kunnen verwerken.

1. Zuiver - Opbergkast FACES - Beige

Blokkendoos, blokkenkast

Kies voor geometrie en stel je opbergkast samen als in een potje Blokken. Bij DEBA Meubelen kan je naast gesloten ook open modellen vinden die je de mogelijkheid geven creatief te zijn met je organisatie. Van mooie opbergdozen tot sentimentele fotolijsten of decoratieve stukken: je trendy opbergkast zorgt niet alleen voor meer organisatie en orde, het is ook een waardevolle interieurtoevoeging.

Foto: Kave Home - Set moduleerbare rekken LITTO - Walnootfineer

 

  1. Richter Young Design - Etaleerkast SEAFORD // 2. William Winston - Vitrinekast ZEN // 3. Zuiver - Opbergkast FACES // 4. Kave Home - Etaleerkast LITTO // 5. &Dez. - Dressoir DUNES

Natuurlijk opgeborgen

Net zoals orde brengt ook de natuur rust in huis. Gecombineerd zorgen beide voor misschien wel dé perfecte organisatieoplossing. Wij hebben een ruim aanbod van kasten die vervaardigd zijn uit natuurlijke materialen, zoals hout of rotan, en afgewerkt worden met ronde vormen. Maak van je kast een toonbeeld van Moeder Natuur en laat je interieur baden in serene netheid.

Beelden hierboven:

  1. Zuiver - Barkast BARBIER // 2. Zuiver - Dressoir GROOVE

1. Kave Home - Dressoir LICIA // 2. Kave Home - Barkast NALU // 3. Zuiver - Dressoir BARBIER // 4. Kave Home - Dressoir UXIA // 5. &Dez. - Barkast DUNES // 6. &Dez. Dressoir AIKU // 7. Dutchbone - Barkast CLASS

In kasten en kleuren

Kleurgebruik in het interieur belooft eindeloze combinaties. Ga voor een monochrome pastellook en match je lichtgekleurde opbergkast met de rest van je interieur of laat het meubel in het oog springen door een opvallendere tint. Een geschikte kast in een frisse kleur brengt zonder meer het gelukzalige gevoel van de lente in het interieur: opgeruimd staat netjes en kleurrijk.

 

Foto: HK Living - Ladekast URBAN PINK

  1. HK Living - Dressoir BLUSH // 2. Tenzo - Dressoir LIPP // 3. HK Living - Commode SAGE CREAM // 4. Tenzo - Ladekast MALIBU // 5. HK Living - Ladekast URBAN PINK // 6. Tenzo - Ladekast MALIBU // 7. HK Living - Ladekast TANGERINE

Maak het je eigen

Op zoek naar een meer tijdloze look? Wil je graag een kast waarin alle interieurtrends van vandaag samenkomen? Of misschien zoek je naar een opbergmeubel in een specifiek materiaal? Bij ons vind je niet alleen een uitgebreid aanbod, je kan er ook terecht voor écht Belgisch maatwerk. Kom langs in de showroom met al je vragen en wensen en ontdek een brede waaier aan materialen, kleuren en mogelijkheden. Met schuifdeuren of zonder, in massief hout en afgewerkt met metaal of acryl, met stijlvolle verlichting of een ladesysteem: de mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.

 Bekijk onze webshop of kom langs in de toonzaal om nog meer uit de kast te trekken en jezelf te inspireren! 

Greetje Meersman van de afdeling maatwerk

Hoi,

Ik ben Greetje van de afdeling maatwerk. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.