Terug naar het overzicht ›
Gepost op 24 juni 2020 in Interieurtips

Inspiratie voor een industrieel interieur

Hout en metaal zijn de basiselementen die steeds terugkomen in een industrieel interieur. Stoer met een vleugje warmte dankzij de natuurlijke materialen. De industriële stijl valt helemaal in smaak! Wil jij een industrieel interieur verkrijgen? Bekijk dan hier een selectie meubels die prachtig staan in een trendy en stoere woning en laat je inspireren.

Woonkamer

In een industrieel interieur komen vaak dezelfde kleuren terug. Denk maar aan zwart, aardetinten, verschillende tinten hout… Dankzij de keuze van een vast kleurenpallet wordt het gemakkelijk om een mooi geheel te creëren doorheen je woonkamer/woning.

Een industriële woonkamer heeft een stoere en gezellige uitstraling. Het warme hout zorgt voor een natuurlijke toets die heel wat sfeer geeft aan de ruimte. Ideaal om te genieten van rustige momenten. Neem er nog een dekentje en een lekker drankje bij en je bent klaar om te ontspannen.

Wijnkast: Dutchbone - Vino / Zetel rechtsboven: Woood - Bean / Zetel linksonder: Riverdale / Wandplanken: Richter Young Design - Edge

Vergeet zeker je ruimte niet te decoreren met jouw favoriete vazen, boeken en andere decoratieve elementen. Ook planten staan prachtig in een industriële setting. Het fleurt de ruimte op en zorgt voor rust.

Eetkamer

Heerlijk brunchen of gezellig dineren doe je toch liefst aan een sfeervolle tafel? Kies dan voor een houten tafelblad. Een boomstam blad is prachtig om in je eetkamer te laten pronken. Het tafelblad volgt de natuurlijke vormen van een boomstam, wat het een heel authentiek gevoel geeft.

Eetkamertafel links: Henders & Hazel - Quebec / Eetkamerstoelen links: Henders & Hazel - Julien / Bank links: Henders & Hazel - Julien / Eetkamertafel rechts: Richter Young Design / Bank rechts: Richter Young Design

Slaapkamer

Hout in de slaapkamer is steeds een goede keuze. Natuurlijke elementen zorgen voor een rustgevende sfeer, wat belangrijk is om te kunnen ontspannen voor het slapengaan. Ook kinderen zijn helemaal fan van een stoere industriële slaapkamer. Slaapkamer Irony van Richter Young design is dan ook een prachtige bestseller die helemaal past in deze stijl.

 Slaapkamer boven: Frans Bijnen - Sita / Nachtkastje: Richter Young Design - Live Edge / Jeugdslaapkamer: Richter Young Design - Irony

Verlichting

De echte sfeermaker in huis is uiteraard de juiste verlichting. Kies voor een warme lichtbron en een model met stalen frame om een stoere extra in de ruimte te voorzien. Neem een kijkje in onze (online) verlichtingsafdeling en bewonder alle prachtige industriële modellen.

Vloerlamp: Richter Young Design - Cubic Tower / Hanglamp: Richter Young Design - Saturn

Hopelijk zit je nu boordevol inspiratie om zelf aan de slag te gaan voor de inrichting van een industriële woning. Ontdek hier ons ruim aanbod industriële meubels en kies jouw favorieten.

Luc Gdpr van de afdeling wonen

Hoi,

Ik ben Luc van de afdeling wonen. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.