Terug naar het overzicht ›
Gepost op 19 augustus 2021 in Interieurtips

Inspiratie voor een (modern) landelijke woonstijl

Een landelijk interieur staat voor een tijdloos en gezellig interieur. Het is een woonstijl die steeds populair blijft en dat snappen we helemaal! De gezellige en warme uitstraling geeft een huiselijke sfeer waar je graag tijd doorbrengt en waar je je helemaal thuis voelt.   

Eetkamer: William Winston - Brighton

Materialen en kleuren

Om een rustgevende look te verkrijgen wordt er in een landelijk interieur gewerkt met natuurlijke materialen en kleuren. Aardetinten zijn zeer geliefd! Combineer wit, beige, cognac, houttinten… Het eindresultaat zal een pareltje zijn. Niet enkel de kleuren, maar ook de materialen zijn een referentie naar de natuur. Denk maar aan hout, wol, linnen. Het zijn allemaal veelgebruikte materialen.

Zetel: Richter Young Design - Serino / Fauteuil: Furninova - Fly / Vitrinekast: William Winston - Brighton

Zachte uitstraling

Vormen spelen een belangrijke rol in deze woonstijl. Een landelijk interieur is heel zacht qua vormgeving. Afgeronde lijnen, subtiele en sierlijke details onderscheiden een landelijk interieur van een strak, modern interieur.

Evolutie doorheen de jaren

Wie denkt dat een landelijk interieur passé is heeft het helemaal fout. Deze woonstijl is doorheen de jaren mee geëvolueerd. Zo is er een nieuwe variant van de landelijke woonstijl ontstaan, de modern landelijke stijl. Deze stijl combineert, zoals de naam het al aangeeft, moderne en landelijke elementen. Moderne, strakke lijnen en materialen zoals metaal worden toegevoegd, zonder afbreuk te doen aan het gezellig en warm karakter van de landelijke stijl.

Bank: Kave Home - Alaia / Tapijt: Coco Maison - Dominique

Deze woonstijl is momenteel helemaal geliefd! We hebben dan ook een zeer ruim assortiment om jouw (modern) landelijk interieur samen te stellen. Vind de perfecte tafel, stoelen, kasten, verlichting en veel meer in ons assortiment.   

Jade De Bock van de afdeling Verkoop

Hoi,

Ik ben Jade van de afdeling Verkoop. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.