Terug naar het overzicht ›
Gepost op 12 november 2020 in Interieurtips

Inspiratie voor jouw thuiswerkplek

Ga productief aan de slag van thuis uit! Met deze praktische tips and tricks helpen wij jou bij de inrichting van jouw bureau! Maak er een georganiseerde plaats van waar je je goed kan concentreren en waar je energie van krijgt!

Voorzie een vaste plek, dat kan in een aparte ruimte zijn, maar ook in de woon- of slaapkamer kan je perfect een werkplek voorzien. Richt deze in met de juiste meubels en voorzie alle benodigdheden, zo kan je elke dag onmiddellijk aan de slag gaan. Wat heb je zeker nodig? Een bureau, een bureaustoel en de juiste verlichting zijn essentieel om goed te kunnen werken.

Bureau: Kave Home - Jakes

Prachtig & praktisch

Jouw bureauruimte moet uiteraard praktisch zijn. Zorg dat je alles bij de hand hebt en dat je op het einde van je dag jouw spullen ordelijk kan opruimen. Rust in de ruimte is ook rust in je hoofd. Voorzie indien nodig enkele opbergmogelijkheden. Zo is bijvoorbeeld bureau Barbier van Zuiver een topper om in huis te hebben. Deze kan je een plaats geven in je woonkamer of slaapkamer en verstoort je huiselijke sfeer niet. Dankzij het handig schuifsysteem is alles in een handomdraai opgeruimd.

Foto links: bureau: ZuiverBarbier / stoel: Zuiver - Benson / vloerlamp: Zuiver - Tripod - Foto rechts: bureau: Kave Home - Nalu / stoel: Kave Home - Runnie / bureaulamp: Kave Home - Cinthya

Niet enkel de praktische aspecten zijn van belang, het oog wil ook wat hebben. Geef de ruimte een sfeervolle toets door decoratie te gebruiken. Plaats er een plant, een fotokader of maak een leuk moodboard. Zorg dat de ruimte jou inspireert en je laat concentreren.

Geen rugklachten

Voorzie een bureaustoel die voldoende steun aan je rug biedt en die verstelbaar is in de hoogte. Elke persoon zit namelijk op een verschillende hoogte; zorg dat je voeten altijd plat op de grond staan. Een comfortabele bureaustoel is noodzakelijk om doorheen de dag geen klachten van je rug of nek te krijgen.

Bureaustoelen: Kave Home - Tangier / Richter Young Design - Trendy / Topstar - Comfort Point 10 / Kave HomeEbor

Voldoende licht

Zorg ervoor dat je voldoende natuurlijk licht krijgt. Plaats je bijvoorbeeld dicht bij een raam. Een lichte ruimte heeft een positief effect op je humeur en je concentratie. Is je ruimte niet voldoende verlicht door het daglicht? Kies dan voor een hanglamp of een bureaulamp.

Foto links: bureaustoel: Zuiver - Nikki / vloerlamp: Zuiver - Tripod

Foto rechts: bureaustoel: Dutchbone - Franky

Tijd om aan de slag te gaan met onze tips voor de inrichting van jouw thuiswerkplek! Snuister door onze webshop en shop jouw favoriete artikels!

Johan Janssens van de afdeling wonen

Hoi,

Ik ben Johan van de afdeling wonen. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.