Terug naar het overzicht ›
Gepost op 31 maart 2022 in Keuzehulp

Jouw 3D-interieurontwerp van Xooon en H&H

Persoonlijk interieuradvies

Je gaat binnenkort verhuizen, of je wilt jouw woning herinrichten. Je hebt je oog al op die ene bank laten vallen, en die mooie eetkamer spreekt je ook wel aan. Je hebt allerlei ideeën, maar toch twijfel je en heb je nog wat vragen:

 • Zullen de nieuwe meubelen wel mooi staan in mijn woonkamer?
 • Hoe groot mag mijn nieuwe zetel zijn?
 • Hoe combineer ik de nieuwe meubelen met mijn huidig interieur?
 • Welke materialen en kleuren passen mooi samen?

 
Met de 3D-kamerontwerper van Xooon en Henders & Hazel zijn al deze vragen verleden tijd. Met deze handige tool brengen we jouw woning en interieurwensen in kaart. Zo zie je meteen alle mogelijkheden in een levensecht 3D-interieurontwerp.

Dus, wil je graag een nieuw interieur, maar twijfel je nog over hoe je dit best aanpakt? Maak dan een afspraak voor een 3D-interieurontwerp.

Van idee naar droominterieur in 4 stappen

 1. Maak een afspraak bij één van onze adviseurs. Samen met jou plannen we een dag en tijdstip in. Stuur alvast een plattegrond, afmetingen en foto’s door. Vul ook deze checklist in om onze specialisten een goed idee te geven van jouw noden en wensen.
 2. Tijdens de afspraak bespreken we jouw wensen. We bekijken samen de meubelcollecties in de winkel. Heb je al enkele favorieten? Neem dan zeker jouw wishlist mee.
 1. Eens de keuze gemaakt is, wordt er ter plaatse een 3D-ontwerp op maat uitgewerkt. Stap voor stap zetten onze interieurstylisten jouw ideeën om in een interieur dat helemaal bij jou past.
 2. Dankzij het ontwerp krijg je een duidelijk beeld van hoe jouw nieuw interieur er uit kan zien. Je ontvangt een gedetailleerde offerte en een kopie van de 3D-tekening. Zo kan je er nog even over nadenken, of meteen aan de slag gaan en jouw woning klaarmaken voor de komst van de nieuwe meubelen!

 

Prijs: hoeveel kost een 3D-interieurontwerp?

Een interieurontwerp op maat met de 3D-kamerkamerontwerper van Xooon of Henders & Hazel bedraagt €149.

Wat zit hierin inbegrepen?

 • Een uitgebreid adviesgesprek met onze specialisten. Zij brengen jouw wensen en de mogelijkheden van de ruimte in kaart.
 • Inzicht in de inrichtingsmogelijkheden en kleuradvies
 • Een volledig uitgewerkt 3D-interieurontwerp in kleur
 • Een gedetailleerde offerte
 • Een kopie van de 3D-interieurontwerp voor thuis

 

Maak een afspraak voor jouw 3D-interieurontwerp!

Ben je helemaal overtuigd van het ontwerp? Bij een aankoop vanaf €1.500 krijg je het instapbedrag van €149 volledig terugbetaald!

Na je interieuradvies krijg je een voucher t.w.v. €149. Wanneer je binnen 3 maanden een aankoop doet van €1.500 aan Henders & Hazel of Xooon meubelen wordt de voucher in mindering gebracht.

Maak dus snel een afspraak en ontdek de mogelijkheden van jouw woning!

Willy Pauwels van de afdeling Keukens

Hoi,

Ik ben Willy van de afdeling Keukens. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.