Terug naar het overzicht ›
Gepost op 25 februari 2021 in Interieurtips

Landelijke keukens

In een landelijke keuken staat sfeer en gezelligheid centraal. Houten details, sierlijke toetsen en afgeronde hoeken, deze elementen vind je vaak terug in landelijke keukens. Landelijke keukens zijn er in veel verschillende vormen en maten. Een landelijke keuken heeft soms een ouderwets imago, maar een landelijke keuken kan ook heel modern zijn. Een populaire vorm is de landelijke keuken met eiland. Laat je hier alvast inspireren voor jouw landelijke keuken.

Tijdloze landelijke keukens

Landelijke keukens bevatten veel details en sierlijke elementen, denk maar aan lijnen of een reliëf in de deurfronten. Als materiaal wordt vaak gekozen voor hout en natuursteen. Deze materiaalsoorten zijn vaak belangrijke factoren voor het verkrijgen van de typische gezellige sfeer van een landelijke keuken. Een landelijke keuken met hout is dan ook een optie die erg populair is. Wanneer je kiest voor een keuken met landelijke stijl, kies je voor een tijdloze gezellige keuken. DEBA Meubelen levert alle keukens op maat. Hierdoor heeft DEBA Meubelen een landelijke keuken die in ieder huis, en bij ieder huishouden past.

Moderne landelijke keukens

Een variant van landelijke keukens, de modern landelijke keukens, zijn de afgelopen jaren sterk in populariteit toegenomen. Deze stijl van keukens combineert elementen uit zowel moderne als landelijke keukens. Ze volgen de laatste trends en strakke lijnen van de moderne stijl, maar doen geen afbreuk aan een gezellige en warme uistraling. Vaak worden de tierlantijntjes van de typische landelijke keukens vervangen door strakkere elementen. Deze combinatie is enorm populair en we snappen waarom! Een moderne keuken staat fris en luxe, maar gezelligheid is een belangrijk element in de keuken. Door de combinatie van moderne landelijke keukens kun je genieten van de prachtige elementen van beide keukenstijlen.

 

Houd je toch meer van een moderne keuken? Laat je dan inspireren op deze pagina. Ben je opzoek naar een nieuwe keuken? Kom gerust langs in onze toonzaal. We helpen jou graag bij het realiseren van jouw droomkeuken. Keuken inspiratie nodig? Bekijk onze pagina's over keukens met eiland, luxe keukens, design keukens en houten keukens

 

Christoph Frans van de afdeling Keukens

Hoi,

Ik ben Christoph van de afdeling Keukens. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.