Terug naar het overzicht ›
Gepost op 29 april 2021 in Interieurtips

Maatwerk of kastensysteem

Ben je op zoek naar een kast op maat? Bij DEBA Meubelen heb je de keuze tussen maatwerk en kastensystemen. Ontdek hier het verschil tussen beide en welke het best aansluit aan jouw wensen en verwachtingen! 

Verschil tussen maatwerk en kastensysteem


Bij maatwerk zijn de mogelijkheden zeer ruim. Je kan maatkasten letterlijk helemaal op maat van jouw ruimte afstemmen. Je kan ze van muur tot muur en van vloer tot plafond laten lopen. Wil je een kast plaatsen onder een schuine wand? Dan zijn maatkasten hiervoor de oplossing.
Kastensystemen zijn een goedkoper alternatief voor maatkasten. De mogelijkheden zijn iets beperkter, maar je hebt nog steeds meer mogelijkheden dan bij een standaard kast. Stel de kasten naar wens samen; kies de kleur, materialen, afwerking, indeling en grootte... Bij een kastensysteem kan je het model per 10cm aanpassen om zo de ruimte zo goed mogelijk te benutten.


Inspiratie kastensystemen


Bekende merken zoals Staud, Novamobili en Cinquanta3 bieden dergelijke kastensystemen aan. Laat je hieronder inspireren door de verschillende mogelijkheden. Maak een afspraak bij onze experts in kastensystemen en bespreek de mogelijkheden voor jouw interieur.

Gunther David van de afdeling werken & studeren

Hoi,

Ik ben Gunther van de afdeling werken & studeren. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.