Terug naar het overzicht ›
Gepost op 25 februari 2021 in Interieurtips

Moderne keukens

Je keuken is de plaats in huis waar je moet kunnen genieten. Wanneer je 's avonds begint te koken is het de bedoeling dat je in jouw keuken kan ontspannen en dat de avond op een rustgevende manier van start kan gaan. Een keuken moet daarom praktisch zijn, zo voorkom je onnodige frustraties en kan je vlot het eten bereiden. Niet enkel het praktische aspect van een keuken is van groot belang, het moet er ook mooi uitzien. Dit is afhankelijk van je persoonlijke smaak en stijl. Geef jij de voorkeur aan een strak en stijlvol design met een trendy en hedendaagse uitstraling? Dan is een moderne keuken helemaal iets voor jou!

 

Moderne strakke keukens

Strak, stijlvol, trendy en hedendaags. Zo kan je een moderne keuken goed omschrijven. In tegenstelling tot een landelijke keuken wordt er in een moderne keuken geen gebruik gemaakt van tierlantijntjes. Er wordt vaak gekozen om de keuken zo eenvoudig mogelijk te houden, denk maar aan greeploze handvaten en de effen keukenfronten. Je ziet veel moderne keukens met eiland. Door het eiland breek je de ruimte en creëer je een veel werkruimte.

Sfeervolle moderne keukens

Wie denkt dat een moderne keuken ongezellig is, heeft het fout. Ook in een moderne keuken kan je ervoor kiezen om sfeervolle elementen toe te voegen. Vaak wordt er gewerkt met houten details die een rustgevende uitstraling geven aan de keuken. Moderne houten keukens zijn een perfecte combinatie tussen modern en sfeer. Een andere fijne manier om een moderne keuken een persoonlijke en gezellige toets te geven, is door zwevende wandplanken te voorzien waar je decoratie, kaarsen en kookboeken op kan plaatsen.Wanneer je houdt van sfeervolle moderne keukens kan je jezelf ook laten inspireren door landelijk moderne keukens!

Wil je graag een luxe keuken laten samenstellen op maat van jouw wensen, verwachtingen, budget en beschikbare ruimte? Maak een vrijblijvende afspraak bij een van onze keukenexperts. We ontwerpen jouw droomkeuken en zorgen dat alles tot in de puntjes perfect aan jouw verwachtingen voldoet. Keuken inspiratie nodig? Bekijk onze informatieve en inspiratie pagina's rondom de mooiste keukens op maat

 

 

Seppe Nachtegael van de afdeling Verkoop

Hoi,

Ik ben Seppe van de afdeling Verkoop. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.