Terug naar het overzicht ›
Gepost op 30 april 2021 in Interieurtips

Mogelijkheden maatwerk

Kies je voor kasten op maat? Dan kies je voor eindeloze mogelijkheden! Wil je een maatkast samenstellen voor jouw dressing, in de woonkamer, inkomhal of berging? We hebben een selectie van de mogelijkheden hieronder voor jou samengevat. Laat je inspireren en kom langs in onze toonzaal om een verkennend gesprek te hebben met onze maatkast experts. We geven je graag meer uitleg!

Dressings


Ontwerp de dressing van jouw dromen. Geef jouw kledij een mooie plaats en zorg ervoor dat alles mooi georganiseerd ligt. Hoe moet jouw dressing er uit zien? De keuze is aan jou! Stel de dressing samen op basis van jouw ruimte, woonstijl, budget en wensen. 


Kasten onder schuine wand


Een standaard kast plaatsen onder een schuine wand is vaak onmogelijk, kasten op maat zijn hier een geschikte oplossing voor. Met maatkasten benut je de ruimte optimaal!

 


Kleerkasten


Naast onze uitgebreide standaard kleerkastencollectie kan je ook kiezen om jouw kleerkast op maat te laten maken. Landelijk of liever modern? Ontdek onze waaier aan mogelijkheden voor de ideale kleerkast op maat!


Vestiaires


Verlies geen ruimte in je inkomhal, en laat je vestiaire op maat maken. Een halkast vinden die perfect past is niet altijd evident. Een op maat gemaakte vestiaire kan hier de oplossing bieden!


Bergingen


Organiseer jouw garage, berging of wasruimte in stijl met een kast op maat. Koppel praktische oplossingen aan stijlvolle vormgeving. Droom niet langer en kom langs om de mogelijkheden te bekijken.


Boekenkasten


Dit is er eentje voor de boekenwormen onder ons! Vind je geen enkele standaard boekenkast die aan jouw wensen voldoet? Laat ze op maat maken van vloer tot plafond! Creëer de op maat gemaakte boekenkast van jouw dromen!


Jeugdkamers


Richt een jeugdkamer of kinderkamer zo praktisch en efficiënt mogelijk in met een kamer op maat. We hebben heel wat slimme oplossingen die je kan ontdekken in onze toonzaal.

 


Bureaus


Naast onze standaard bureauprogramma’s bieden we bureaus op maat aan. Het tafelblad kan je op maat kiezen, en de bijhorende kastencombinaties zijn vrijwel eindeloos.


Dressoirs


Ook dressoirs kan je bij DEBA op maat laten maken. Creëer jouw ideale dressoir of andere kasten op maat uit een waaier aan mogelijkheden.


Tv-meubels


Laat een unieke tv wand op maat maken bij DEBA Meubelen. Je creativiteit kan hier helemaal zijn vrije gang gaan. Je kan kiezen voor een kleine, compacte tv-kast met enkele opbergvakken, of je kan een mooie tv-wand samenstellen waar je jouw boeken en mooie decoratie kan uitstallen.

 


Salons


Met onze Belgische fabrikant ROM kun je bij DEBA ook een zetel op maat kopen, waarbij je de salon per 10 of 20 cm kan verlengen. Ideaal als je beperkt bent in ruimte! Kies voor opties zoals relaxen, verschillende soorten poten, schuimsoorten, hoofdsteunen, armleuningen enzovoort.

 

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden voor jouw woning zijn? We bespreken ze graag met jou! Tijdens een verkennend gesprek bespreken we jouw wensen, de beschikbare ruimte, het budget en geven we advies op maat!

 

Jan Goossens van de afdeling Verkoop

Hoi,

Ik ben Jan van de afdeling Verkoop. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.