Terug naar het overzicht ›
Gepost op 08 mei 2023 in Tuin

Magische buitenmomenten met stijlvolle tuinmeubels

De lente is in volle bloei en de zomer staat voor de deur! Het is de perfecte tijd om je tuin om te toveren tot een prachtige oase van rust en ontspanning. En wat is er beter dan het toevoegen van stijlvolle en comfortabele tuinmeubels? In deze blog ontdek je hoe je met de juiste tuinmeubels jouw droomtuin kunt creëren en heerlijk kunt genieten van het buitenleven. 

Kies meubels die passen bij jouw stijl

Wanneer je op zoek gaat naar nieuwe meubels kijk je natuurlijk eerst naar jouw persoonlijke stijl en voorkeuren. Wil je een klassieke uitstraling met elegant gevormde meubels van hout? Of gaat jouw voorkeur uit naar een modernere look met strakke lijnen en minimalistisch design? Denk na over welke meubels je wil behouden en of deze aansluiten bij dezelfde stijl. Door hierover te waken bekom je een harmonieus geheel en kom je pas echt tot rust! 

Comfortabel loungen in de buitenlucht

Een tuin is de ideale plek om te ontspannen en volledig zen te worden. Investeer daarom in comfortabele loungemeubels die je uitnodigen om heerlijk te relaxen. Wegdromen onder de zon op luxe ligstoelen met zachte kussens, of een ruime loungeset waarop je met vrienden en familie kunt genieten van gezellige zomeravonden. Daar kun je toch alleen maar gelukkig van worden? Vergeet ook niet een praktische bijzettafel om je drankjes en snacks binnen handbereik te houden. 

Foto: Loungeset PADUA - Lichtgrijs van Sunshade

Eet in stijl

Buiten dineren is een geweldige ervaring, vooral als je beschikt over de juiste tuinmeubels. Kies een mooie eettafel en bijhorende stoelen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een gezellige sfeer neerzetten. Met een schaduwrijke parasol boven de eettafel kun je zelfs op de warmste dagen van een lekkere maaltijd genieten! 

Creëer knusse hoekjes

Maak van je tuin een plek waar je kunt ontsnappen aan de drukte van alledag. Richt gezellige hoekjes in met comfortabele loungestoelen en een bijzettafel waarop je een boek, een kopje koffie of een glas wijn kunt plaatsen. Voeg wat sfeervolle verlichting toe, zoals lantaarns of lichtslingers, om een betoverende ambiance te creëren waar je 's avonds volop van kan genieten. 

Weerbestendige materialen voor duurzaamheid

Tuinmeubels worden blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden, van fel zonlicht tot regenbuien en zelfs winterse omstandigheden. Zorg ervoor dat je kiest voor tuinmeubilair dat gemaakt is van weersbestendige materialen zoals aluminium, kunststof, teakhout of roestvrij staal. Deze materialen zijn duurzaam en kunnen lang meegaan, zelfs als ze aan de elementen worden blootgesteld. 

Foto: Tuintafel VONDEL - Groen van Zuiver

Accessoires voor de finishing touch

Om je tuin een persoonlijk tintje te geven en de sfeer te versterken, kun je gebruikmaken van leuke accessoires. Denk aan kleurrijke kussens en plaids die comfort toevoegen en tegelijkertijd een vleugje stijl geven. Plantenbakken met kleurrijke bloemen en groene planten kunnen ook bijdragen aan een levendige en frisse uitstraling. 

Met de juiste meubels kun je van je tuin een verlengstuk van je huis maken, een plek waar je kunt ontspannen, genieten en tot rust kunt komen. Kies meubels die passen bij jouw stijl, zorg voor comfortabele zitplekken en eetruimtes en creëer gezellige hoekjes. Met weerbestendige materialen en leuke accessoires geef je je tuin de finishing touch.

Breng een bezoek aan onze meubelwinkel of kijk online en ontdek een prachtige collectie tuinmeubels die aan al je wensen voldoet.

 

Jan Goossens van de afdeling Verkoop

Hoi,

Ik ben Jan van de afdeling Verkoop. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.