Terug naar het overzicht ›
Gepost op 26 februari 2020 in Merken

ROM - Zetels op maat

Wat zou het toch handig zijn om je zetel helemaal op maat te maken zodat hij perfect past in jouw interieur en voldoet aan jouw wensen. Dat kan met de zetels van het merk ROM. De sofa’s zijn, afhankelijk van het model, tot op 10 of 20 cm aanpasbaar. Het uitgebreid aanbod aan opties geven je bovendien een hoop mogelijkheden om jouw ideale zetel samen te stellen.


Foto: ROMKasai

Stel je zetel op maat samen

ROM maakt het mogelijk om je zetel op maat samen te stellen, wat een waaier aan mogelijkheden biedt. Bij de meeste andere merken zijn de opties eerder beperkt. Bepaal bij de ROM banken de afmetingen per 10 of 20cm, afhankelijk van het model. Kies eveneens de zithoogte, zitdiepte en maak jouw keuze uit verschillende kleuren stof of leder. Ontwerp zo de zetel van jouw dromen die perfect binnen jouw interieur past.


Foto: ROM - Montego

Ideaal comfort

Een optimaal comfort is iets waar we steeds naar op zoek gaan bij het kiezen van een zetel. We willen na een lange werkdag graag thuiskomen, de beentjes omhoog leggen en genieten van onze avond. Hieraan geeft het merk ROM een bijzondere aandacht. Het groot aanbod aan opties garandeert je een optimaal comfort.

De opties bestaan uit een diepere zit, ingebouwde elektrische relax, verstelbaar hoofdsteun, harde of een zachte vulling, zetelverwarming, een ingebouwde loungefunctie, en nog veel meer! Zo kan je de zetel helemaal afstellen op jouw ideaal zitcomfort.

Foto: ROM - Adora

Technologische snufjes

Niet enkel zitcomfort komt bij ROM aan bod, ook het gebruiksgemak speelt een belangrijke rol. Technologische voorzieningen zorgen op verscheidene vlakken voor een groter comfort. Zo is het mogelijk om de zetel te voorzien van een USB-poort. Jouw gsm of tablet laadt hierdoor binnen handbereik op. Gemakkelijk, toch? Door gebruik van de Aladin app of de knoppen die verwerkt zijn in de gleufjes van de zetel kan je de zetel elektrisch verstellen. Het opslaan van jouw profiel creëert de mogelijkheid om in enkele seconden de zetel in jouw favoriete positie te plaatsen.


Foto: ROM - Colorado

Ontdek de mogelijkheden

Kom zeker eens een kijkje nemen in onze toonzaal (afdeling 3) om alle mogelijkheden te ontdekken en stel jouw gepersonaliseerde zetel van ROM samen. Met de ROM-meubelconfigurator die in onze winkel staat, krijg je een 3D-beeld van jouw zetel te zien. We helpen jou op deze manier graag verder om de zetel van jouw dromen te configureren.

 

 

Kelly De Cock van de afdeling Klantendienst

Hoi,

Ik ben Kelly van de afdeling Klantendienst. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.