Terug naar het overzicht ›
Gepost op 08 april 2022 in Interieurtips

Tips voor de inrichting van jouw tuin

Maak het gezellig in huis. Jouw terras en tuin maken hier ook deel van uit. Richt het gezellig in en geniet deze lente en zomer van de warme temperaturen in jouw tuin. Ben je op zoek naar inspiratie of de perfecte tuinmeubels en decoratie om een zomers gevoel te krijgen? Laat je hier verrassen!

Klein terras of grote tuin

Een klein terras of een grote tuin? Voor elke oppervlakte zijn er geschikte tuinmeubelen. Heb je een klein terras of balkon? Dan kan je best opteren voor een kleinere ronde tafel, zo kan je met een beperkte grootte van tafel comfortabel met 2 of 4 aan tafel zitten. Het voordeel van een ronde tafel is dat het iets minder plaats in beslag neemt. Bovendien kan je gemakkelijker met elkaar praten aan een ronde tafel en is het dus extra gezellig. Heb je nog plaats voor een kleine loungeset of gezellige fauteuils? Deze zijn extra fijn om op te zitten als je even wilt ontspannen. Neem er een boek en een heerlijk drankje bij en je kan genieten van de rust.

Foto links: ronde tuintafel: Kave Home - Cailin // Foto rechts: tafel: Kave Home - Mathis / tuinstoelen: Kave Home - Shann

Hoe groter de tuin, hoe gemakkelijker de inrichting. Voorzie een ruime tuintafel waar je met z'n allen heerlijk aan kan tafelen. Een lekker ontbijt in de ochtendzon, een gezellige bbq op een warme, zomerse avond... Maak buiten een soort van 2e leefruimte om volop te kunnen profiteren van de zomerse temperaturen. Plaats er een comfortabele loungeset. Je hebt keuze uit verschillende groottes, opstellingen, kleuren... De keuze is aan jou!

Foto links: loungeset: Kave Home - Zaltana // Foto midden: 3-zit loungezetel: Kave Home - Branzie / Loungestoel: Kave Home - Branzie // Foto rechts: tuinset: Kave Home - Zaltana (tafel en stoelen ook apart te verkrijgen)

Hoe kies je de perfecte tuinmeubels?

Meet het terras op en ga zo na welke meubels er passen. Heb je enkel plaats voor een kleine tuintafel en 2 stoelen of kan je er een grotere tafel plaatsen met eventueel nog een loungeset? Meten is weten! Van zodra je weet welke meubels op jouw terras passen, is het tijd om de tuinmeubels uit te kiezen.

Richt je tuin in op basis van jouw stijl, beschikbare ruimte en wensen. Dankzij de verschillende materiaalsoorten waarmee gewerkt wordt is er voor ieder wat wils. Met metaal verkrijg je een moderne, strakke uitstraling. Hout zorgt dan weer voor een rustiekere, natuurlijke look. Gebruik decoratie om jouw tuin of terras een persoonlijke toets te geven. 

Foto links: 3-zit loungezetel: Kave Home - Catalina // Foto midden: tuinset: Kave Home - Zaltana // Foto rechts: loungeset: Kave Home - Vilma

Hopelijk ben je nu helemaal geïnspireerd en kan je aan de slag met de inrichting van jouw tuin. Heb je graag wat advies of heb je enkele vragen? Aarzel niet om ons te contacteren. Kom langs in de toonzaal of contacteer de verkopers via de chat.

 

Terry Demeulemeester van de afdeling decoratie

Hoi,

Ik ben Terry van de afdeling decoratie. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.