Terug naar het overzicht ›
Gepost op 02 oktober 2020 in Acties & Evenementen

Video: DEBA Meubelen, thuis in wonen

We lieten al een sneak peek zien op social media, en misschien heb je hem intussen al gezien, want onze eerste reclamevideo is een feit! Tot in de puntjes werd er nagedacht over verhaal, sfeer, emotie en acteurs. Het resultaat is een pakkende commercial, een video verteld vanuit het standpunt van je interieur.

De video

Benieuwd naar het resultaat? Je kunt onze video als reclamespot terugvinden op diverse online kanalen zoals Facebook, YouTube, VTM GO,... en hieronder!

Verhaal

Je interieur is een groot deel van je leven. Je groeit er in op, en beleeft er enkele van je mooiste momenten. Waar je ook gaat, je interieur gaat altijd met je mee. Het is de plaats waar je thuis komt, en je altijd jezelf kunt zijn. En wij helpen graag mee. Dat is de boodschap die we willen meegeven met onze video.

De vertaling hiervan gebeurt in 5 herkenbare fragmenten, uit het leven gegrepen.

 

Ik ben de plek waar jij en ik wij worden.

Waar jij altijd jij bent, waar je ook gaat.

Waar er ruimte is voor fantasie.

Waar jouw stijl altijd in de spotlight staat, en met z'n tijd meegaat.

Waar je bouwt aan beleving.

Van jou maar liever door ons.

De hartverwarmende stem van je interieur neemt je mee in ons verhaal. Want wij zijn DEBA Meubelen, thuis in wonen.

 

Behind the scenes

We zijn best wel trots op onze eerste video, en geven jullie dan ook graag een kijkje achter de schermen. Gedurende 2 dagen kwam een omvangrijk en getalenteerd team bijeen om onze spot op film te vereeuwigen.

We vertrokken met een DEBA camion, volgeladen met zorgvuldig uitgekozen interieur spullen uit onze winkel, op weg naar de shooting locatie.

Daar stond het team klaar met acteurs, stylisten en film crew. 

We waren onder de indruk door de kennis, precisie en het materiaal dat werd gebruikt om elk fragment tot het gewenste resultaat te brengen.

 

De set werd klaargestoomd door een deskundig team. 

De mascotte van de filmcrew was ook van de partij.

We mochten ervaren hoe fijn het is om met kindjes te werken. Cuteness overload!

Nog even wachten, binnen 10 seconden is er ideaal zonlicht. Klaar? Shoot!

Elk meubel en decoratiestuk werd zorgvuldig geselecteerd in onze winkel, en samengebracht tot een sfeervolle woonkamer.

Ook onze eigen mensen mochten figureren. Zie ze schitteren!

Eind goed al goed

De hele verhuis van en naar de locatie is volledig vlekkeloos verlopen. Maar gelukkig hoefden we ons geen zorgen te maken over mogelijke vlekken op de zetels. Onze salons kregen een Protexx behandeling waardoor er geen vuil indringt in de stof. En omdat we ook jouw zetel een lange levensduur toewensen krijg je nu een 3-jarige vlekkengarantie gratis wanneer je een DEBA zetel koopt. (t.e.m. 30/10/2020) Een ongelukje is snel gebeurd. Maar wanneer het noodlot toeslaat met bv. chocolade, tomatensaus of koffie, komt een professionele firma de vlekken aan huis verwijderen. Helemaal gratis. Heerlijk toch? Lees er hier meer over. Waar wacht je nog op? Kom langs in de toonzaal, of shop online!

 

Vuile schoenvlekken vermijden in de zetel? Nu gratis 3 jaar vlekkengarantie!

Viviane Verheecken van de afdeling verlichting

Hoi,

Ik ben Viviane van de afdeling verlichting. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.