Wat is een moderne keuken?

Terug naar alle vragen

Een moderne keuken is een eigentijds en stijlvol keukenontwerp dat strakke lijnen, minimalistische elementen en geavanceerde technologieën omvat. Het kenmerkt zich door een open en luchtige uitstraling, waarbij natuurlijk licht en ruimtelijkheid worden benadrukt.

In een moderne keuken worden vaak neutrale kleuren, zoals wit, zwart, grijs en verschillende tinten van bruin, gebruikt om een rustige en verfijnde sfeer te creëren. Hoogwaardige materialen zoals glas, roestvrij staal, beton en gladde kastdeuren zonder zichtbare handgrepen zijn kenmerkend voor moderne keukens. De focus ligt op eenvoud en functionaliteit, waarbij overbodige details worden vermeden.

Moderne keukens zijn vaak uitgerust met de nieuwste keukenapparatuur en technologieën, waaronder inductiekookplaten, ingebouwde ovens, slimme koelkasten en LED-verlichting. Het ontwerp is gericht op een efficiënte indeling en georganiseerde opbergruimte om een gestroomlijnde en praktische keukenervaring te bieden. Met zijn strakke en eigentijdse esthetiek is een moderne keuken een populaire keuze geworden voor mensen die een minimalistische en verfijnde keukenruimte wensen.

Voor een keukenontwerp op maat kun je steeds terecht bij ons ervaren team keukenexperten. Zij helpen je graag verder om jouw keuken te ontwerpen die aan jouw stijl en noden voldoet! Je kan alvast een afspraak maken of eens langskomen in onze toonzaal.

Terug naar alle vragen

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact met ons op!

Greetje Meersman van de afdeling slapen

Hoi,

Ik ben Greetje van de afdeling slapen. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.