Kastensysteem 

Ben je op zoek naar een kastensysteem? Zoek niet verder want bij DEBA Meubelen slaag je gegarandeerd! We hebben met veel zorg een ruim assortiment samengesteld met de laatste interieurtrends waardoor jij jouw gewenste kastensysteem zeker vindt! Een kastensysteem is ideaal voor inloopkasten, op zolders en op slaapkamers. Toch zie je steeds vaker dat mensen ook op andere plekken i...

Lees meer.

Kastensysteem 

Ben je op zoek naar een kastensysteem? Zoek niet verder want bij DEBA Meubelen slaag je gegarandeerd! We hebben met veel zorg een ruim assortiment samengesteld met de laatste interieurtrends waardoor jij jouw gewenste kastensysteem zeker vindt! Een kastensysteem is ideaal voor inloopkasten, op zolders en op slaapkamers. Toch zie je steeds vaker dat mensen ook op andere plekken in huis een kastensysteem plaatsen. Een kastensysteem kan je slaapkamer helemaal afmaken als deze goed aansluit bij jouw woonstijl. We hebben bij DEBA dan ook kastensystemen in moderne en klassieke woonstijlen. Een kastensysteem is ideaal om diverse spullen zoals bijvoorbeeld kleding, schoenen en beddengoed in op te bergen. Een kastensysteem kan uit verschillende kasten bestaan. Zo kan je het aantal kasten afstemmen op de opbergruimte die je wilt.  

Kastensysteem bestellen  

Wanneer je een kastensysteem wilt bestellen is het belangrijk dat je op een aantal dingen let. Zo is het erg belangrijk dat je kastensysteem goed aansluit bij de ruimte waar die in komt. Dit lijkt vanzelfsprekend maar toch gaat dit nog vaak fout. Komt je kastensysteem op zolder? Bij DEBA is vaak een afschuining of ander maatwerk mogelijk. Neem contact op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. DEBA Meubelen werkt uitsluitend samen met topmerken om jou van de beste kwaliteit te kunnen voorzien. Zo hebben we kastensystemen van topmerken als Nolte en Novamobili die garant staan voor de beste kwaliteit.   

Kastensysteem bestellen bij DEBA  

Heb je jouw ideale kastensysteem al gevonden? Betaal slechts een voorschot van 20% en bij een bestelwaarde boven de €1.750 krijg je jouw kastensysteem ook nog eens gratis thuisbezorgd. Met meer dan 70 jaar aan ervaring is DEBA Meubelen de specialist op het gebied van kastensystemen. Heb je nog niet gevonden wat je zoekt? Misschien dat een van onze andere opbergkasten beter aansluit bij je woonwensen. We streven ernaar om online een zo goed mogelijk beeld van ons assortiment weer te geven. Toch is het soms nog lastig om online een duidelijk beeld te krijgen van onze kastensystemen. We nodigen je bij deze dan ook graag uit om een bezoek te brengen aan onze fysieke showroom. Hier kan je terecht met al je vragen en een betere impressie krijgen van onze kastensystemen. 

Sluiten
Bezig met laden...
Kelly De Cock van de afdeling Klantendienst

Hoi,

Ik ben Kelly van de afdeling Klantendienst. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.