• Gratis 3D tekening
 • Volledig op maat
 • Beste prijs/kwaliteit
 • 10 jaar garantie
 • Deskundige plaatsing

Keuken op maat

Als je op zoek bent naar een keuken op maat, ben je bij ons aan het juiste adres. DEBA zorgt voor een vlotte service en samenwerking met één aanspreekpunt doorheen het hele proces. Van het verkennend gesprek, de keuze van de materialen, tot de afhandeling van jouw nieuwe keuken op maat. Zo ondersteunen we jou doorheen het hele proces, en hoef jij je over niets zorgen te maken.

Maak een afspraak

Kom langs in onze toonzaal om jouw wensen en verwachtingen met ons te bespreken. Onze keukenexperts geven je graag advies voor jouw maatkeuken. Neem zeker je plan en afmetingen mee. Indien gewenst komen we ook aan huis, om de ruimte te bekijken en advies te geven. Van te voren keuken inspiratie opdoen? Bekijk onze inspiratiepagina's over keukens met eiland, luxe keukens of design keukens.

Hoe gaan we te werk?

 • Advies op maat

  Kom langs in onze toonzaal om jouw wensen en verwachtingen met ons te bespreken. We overlopen de mogelijkheden en onze keukenexperts geven je graag advies op maat.

 • Jouw keukenplan

  We bekijken je plan en afmetingen en kiezen samen de materialen, toestellen en afwerkingsmogelijkheden om tot de keuken van jouw dromen te komen. Een offerte en 3D-plan krijg je er gratis bij.

 • Opmeting

  Er wordt een afspraak gemaakt bij jou thuis om je keuken te laten opmeten door onze eigen keukenexperts. Alle afmetingen worden geverifieerd voor de opmaak van het technisch plan.

 • Finalisatie

  Je wordt in de winkel uitgenodigd om het plan volledig te overlopen, hierbij heb je de mogelijkheid om nog aanpassingen te laten doorvoeren. Vervolgens wordt het definitieve plan opgemaakt en kunnen we overgaan tot de bestelling van jouw keuken.

 • Plaatsing

  Je nieuwe keuken wordt geleverd en geplaatst door onze eigen keukenexperts. We zorgen er steeds dat alles zo vlot en correct mogelijk verloopt. En dan nu tijd om te genieten van jouw droomkeuken!

 • Interesse in een DEBA keuken?

  Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Ook een bezoek aan huis is mogelijk.

  Maak een afspraak

Klaar om jouw droomkeuken te ontdekken?

Maak een afspraak

We bekijken samen de mogelijkheden en kiezen de gewenste opstelling, materialen, toestellen en afwerking. We zorgen ervoor dat de ruimte optimaal benut wordt dankzij slimme opbergsystemen. Aan de hand van jouw wensen en levensstijl kiezen we de toestellen die het best bij jou passen.

 Uit een breed gamma afwerkingsmogelijkheden vind je ongetwijfeld jouw smaak., zoals een keuken in hoogglans, een houten keuken, zwarte keuken of witte keuken met hout, De mogelijkheden zijn eindeloos met onze maatwerk keukens!

We maken samen een afspraak om de ruimte bij jou thuis op te meten, zodat we zeker zijn dat alles zal passen voor een keuken op maat. Alle afmetingen worden uitgewerkt in een technisch plan. Dit overlopen we samen nog een laatste keer om eventuele aanpassingen door te voeren. Vervolgens komen we tot het definitieve plan en kunnen we overgaan tot de bestelling van jouw nieuwe maatkeuken.

Tenslotte wordt je nieuwe keuken geleverd en deskundig geplaatst door onze eigen vakmensen. En met 10 jaar garantie op het kastwerk hoef je je geen zorgen te maken. Zo kun jij ten volle genieten van jouw nieuwe droomkeuken!

Willy Pauwels van de afdeling Keukens

Hoi,

Ik ben Willy van de afdeling Keukens. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.