• Gratis 3D tekening
 • Volledig op maat
 • Beste prijs/kwaliteit
 • 10 jaar garantie
 • Deskundige plaatsing
2954 reviews

Design keuken

Een design keuken geeft een luxe uitstraling aan jouw inrichting. Wanneer je spreekt over een designkeuken is er eigenlijk heel veel mogelijk. Het geen wat wel altijd overeenkomt, is dat een designkeuken altijd perfect is afgewerkt. Hierdoor heeft de keuken altijd een bijzonder luxe en unieke uitstraling. Een design keuken herken je aan details. Naast dat deze keukens er prachtig uitzien is een design keuken ook erg functioneel. Een design keuken is dus niet verkrijgbaar in één soort stijl, het is altijd een keuken op maat. Een design keuken past in ieder interieur!

Maak een afspraak

Design keuken of moderne keuken

Wanneer je durft uit te pakken in je interieur is een design keuken een goed idee. Een design keuken heeft altijd een iets gewaagde uitstraling waardoor de keuken het middelpunt van je woning wordt. Een design keuken wordt nog wel eens door elkaar gehaald met een moderne keuken. Toch zijn dit twee verschillende keukenstijlen. Moderne keukens hebben vaak een strakke uitstraling en een glanzende egale kleur. Een design keuken kan verschillende kleuren hebben, een glanzende of matte finish, maar het kan even goed een houten keuken zijn. Een design keuken onderscheidt zich door bijzondere toevoegingen. Denk hierbij aan verlichting in de kastjes of een uitklapbaar hoekkastje waardoor alle ruimte optimaal benut wordt. Een design keuken is altijd prachtig afgewerkt en innovatief.

Andere keukenstijlen ontdekken?

Een design keuken is vaak door materiaal gebruik en innovatieve snufjes wat duurder in aanschaf dan een andere keuken. Ben je op zoek naar een luxe keuken maar mag het wat subtieler? Bekijk dan onze andere keukenstijlen. Bij DEBA Meubelen vind je verschillende keukenstijlen. Hierdoor is er voor iedereen een passende keuken te vinden. Ben je op zoek naar een landelijke keuken, moderne keuken, keuken met eiland of industriële keuken? Alles is mogelijk.

Laat je inspireren op deze pagina of bezoek onze keuken inspiratie pagina. Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Kom gerust langs in onze toonzaal. We helpen jou graag bij het realiseren van jouw droomkeuken.

Hoe gaan we te werk?

 • Advies op maat

  Kom langs in onze toonzaal om jouw wensen en verwachtingen met ons te bespreken. We overlopen de mogelijkheden en onze keukenexperts geven je graag advies op maat.

 • Jouw keukenplan

  We bekijken je plan en afmetingen en kiezen samen de materialen, toestellen en afwerkingsmogelijkheden om tot de keuken van jouw dromen te komen. Een offerte en 3D-plan krijg je er gratis bij.

 • Opmeting

  Er wordt een afspraak gemaakt bij jou thuis om je keuken te laten opmeten door onze eigen keukenexperts. Alle afmetingen worden geverifieerd voor de opmaak van het technisch plan.

 • Finalisatie

  Je wordt in de winkel uitgenodigd om het plan volledig te overlopen, hierbij heb je de mogelijkheid om nog aanpassingen te laten doorvoeren. Vervolgens wordt het definitieve plan opgemaakt en kunnen we overgaan tot de bestelling van jouw keuken.

 • Plaatsing

  Je nieuwe keuken wordt geleverd en geplaatst door onze eigen keukenexperts. We zorgen er steeds dat alles zo vlot en correct mogelijk verloopt. En dan nu tijd om te genieten van jouw droomkeuken!

 • Interesse in een DEBA keuken?

  Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Ook een bezoek aan huis is mogelijk.

  Maak een afspraak

Klaar om jouw droomkeuken te ontdekken?

Maak een afspraak

Christoph Frans van de afdeling Keukens

Hoi,

Ik ben Christoph van de afdeling Keukens. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.