• Gratis 3D tekening
 • Volledig op maat
 • Beste prijs/kwaliteit
 • 10 jaar garantie
 • Deskundige plaatsing
2951 reviews

Keuken inspiratie

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe keuken is het goed om wat inspiratie op te doen. In veel huishoudens is de keuken een centrale plek in huis. Het is daarom belangrijk dat de keuken perfect aansluit bij jouw wensen en stijl. Er zijn ontzettend veel verschillende keukenstijlen waardoor het moeilijk kan zijn om de juiste stijl te vinden. Welke keuken past bij jou? Neem gerust een kijkje naar onze recente realisaties of toonzaalkeukens om jouw keukenstijl te ontdekken. 

Maak een afspraak

Kleine keuken

Heb je veel ruimte of is er plek voor een kleine keuken? Een kleine keuken kan je groter doen lijken wanneer je voor de juiste kleuren en materialen kiest. Ga voor een rechte keukenopstelling, zo maak je optimaal gebruik van de ruimte. Zorg ervoor dat je aanrechtblad niet te vol staat en kies voor een lichte kleur. Een donkere keuken laat de ruimte optisch kleiner ogen.

Moderne keuken

Deze stijl wordt steeds populairder: de moderne keuken. Deze herken je aan de strakke uitstraling. De keuken is vooral functioneel zonder te veel toevoegingen. Denk hierbij aan greeploze kasten of effen keukenkastjes zonder patroon. Moderne keukens zijn het mooiste in een wat opvallende kleur. Ga bijvoorbeeld voor mat zwart, of juist hoogglans wit wanneer je een kleur te heftig vind.

Houten keuken

Wil je een rustige gezellige keuken? Combineer je keuken dan met hout. Een houten keuken of houten werkblad haalt de gezelligheid in huis. Naast echt hout heb je tegenwoordig ook prachtige houtlook keukens. Welke optie je ook kiest, een houten keuken past in ieder interieur.

Landelijke keuken

Wil je een zeer sfeervolle keuken en houd je van decoratie? Bekijk dan landelijke keukens. De bewerkte keukenfronten en andere accenten geven jouw keuken een landelijke uitstraling. Een landelijke keuken heeft vaak een natuurlijke/neutrale kleur. De keuken is rustig, maar zeker niet saai!

Design keuken

Mag het van jou wel wat spannender en ga je liever voor iets unieks? Bekijk dan prachtige design keukens. Over ieder detail in deze keukens is goed nagedacht en de keukens zijn prachtig afgewerkt. Handige oplossingen worden prachtig verwerkt. Denk hierbij aan licht in de keukenkastjes of een lichtstrip onder het keukenblad. Een designkeuken biedt ontzettend veel mogelijkheden en passen dus in elk interieur.

Lastig om keuken inspiratie online op te doen? Dat snappen we. Gelukkig heeft DEBA Meubelen een prachtige toonzaal. Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Kom gerust langs in onze toonzaal. We helpen jou graag bij het realiseren van jouw droomkeuken.

Hoe gaan we te werk?

 • Advies op maat

  Kom langs in onze toonzaal om jouw wensen en verwachtingen met ons te bespreken. We overlopen de mogelijkheden en onze keukenexperts geven je graag advies op maat.

 • Jouw keukenplan

  We bekijken je plan en afmetingen en kiezen samen de materialen, toestellen en afwerkingsmogelijkheden om tot de keuken van jouw dromen te komen. Een offerte en 3D-plan krijg je er gratis bij.

 • Opmeting

  Er wordt een afspraak gemaakt bij jou thuis om je keuken te laten opmeten door onze eigen keukenexperts. Alle afmetingen worden geverifieerd voor de opmaak van het technisch plan.

 • Finalisatie

  Je wordt in de winkel uitgenodigd om het plan volledig te overlopen, hierbij heb je de mogelijkheid om nog aanpassingen te laten doorvoeren. Vervolgens wordt het definitieve plan opgemaakt en kunnen we overgaan tot de bestelling van jouw keuken.

 • Plaatsing

  Je nieuwe keuken wordt geleverd en geplaatst door onze eigen keukenexperts. We zorgen er steeds dat alles zo vlot en correct mogelijk verloopt. En dan nu tijd om te genieten van jouw droomkeuken!

 • Interesse in een DEBA keuken?

  Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Ook een bezoek aan huis is mogelijk.

  Maak een afspraak

Klaar om jouw droomkeuken te ontdekken?

Maak een afspraak

Christoph Frans van de afdeling Keukens

Hoi,

Ik ben Christoph van de afdeling Keukens. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.