• Gratis 3D tekening
 • Volledig op maat
 • Beste prijs/kwaliteit
 • 10 jaar garantie
 • Deskundige plaatsing
2954 reviews

Keuken met eiland

Een keuken met eiland wordt steeds populairder. Wanneer je een keuken met eiland plaatst geef je meteen een luxe uitstraling aan de woning. Het plaatsen van een keuken met eiland geeft veel extra werkruimte en andere mogelijkheden. Bij een normale keuken sta je vaak met je rug richting je gasten of gezin terwijl je aan het koken bent. Wanneer je kiest voor een keuken met eiland kan je het fornuis anders plaatsen. Hierdoor kun je koken richting je gezelschap. Daarnaast kan je van een zijde een gezellig zitgedeelte maken. Bovendien zorgt een eiland voor veel extra opbergruimte.

De voordelen van een eiland keuken

Een eiland is verkrijgbaar in veel verschillende stijlen en vormen. Je kunt kiezen voor een eiland met fornuis, spoelbak, of alleen een extra werkblad. Ga je voor extra veel opbergruimte of voor een gezellig zitje? Een eiland met keuken kent veel voordelen. Wil je graag een eiland keuken? Bekijk dan of je genoeg ruimte hebt, en wanneer je apparatuur wilt plaatsen in/op het eiland, bekijk dan de leidingen richting het eiland. Geen idee of een keuken met eiland past in je woning en bij je wensen? Maak dan een afspraak met een van onze keukenspecialisten, ze helpen je graag verder met het uitzoeken van de perfecte droomkeuken!

 

Maak een afspraak

Keuken met eiland bestellen bij DEBA

Wil je graag een eiland keuken op maat laten samenstellen? We houden altijd rekening met jouw wensen, verwachtingen, budget en beschikbare ruimte! Zo ben je gegarandeerd van een perfecte keuken met eiland. Maak een vrijblijvende afspraak bij een van onze keukenexperts. We ontwerpen jouw luxe keuken met eiland en verzorgen alles tot in de puntjes. Bij DEBA gaan we voor prachtige keukens, bijvoorbeeld houten keukens of een keuken op maat, gemaakt van de hoogste kwalitatieve materialen. Hierbij zorgen we voor de beste prijs-kwaliteit verhouding. Je nieuwe eiland keuken wordt altijd opgemeten en geplaatst door onze kundige vakmensen. Zo ben je verzekerd van een passende design keuken en een professionele installatie. DEBA weet als Belgisch familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring van aanpakken. Toe aan een nieuwe keuken met eiland? Of wil je alleen keuken inspiratie opdoen? Maak snel een afspraak!

Hoe gaan we te werk?

 • Advies op maat

  Kom langs in onze toonzaal om jouw wensen en verwachtingen met ons te bespreken. We overlopen de mogelijkheden en onze keukenexperts geven je graag advies op maat.

 • Jouw keukenplan

  We bekijken je plan en afmetingen en kiezen samen de materialen, toestellen en afwerkingsmogelijkheden om tot de keuken van jouw dromen te komen. Een offerte en 3D-plan krijg je er gratis bij.

 • Opmeting

  Er wordt een afspraak gemaakt bij jou thuis om je keuken te laten opmeten door onze eigen keukenexperts. Alle afmetingen worden geverifieerd voor de opmaak van het technisch plan.

 • Finalisatie

  Je wordt in de winkel uitgenodigd om het plan volledig te overlopen, hierbij heb je de mogelijkheid om nog aanpassingen te laten doorvoeren. Vervolgens wordt het definitieve plan opgemaakt en kunnen we overgaan tot de bestelling van jouw keuken.

 • Plaatsing

  Je nieuwe keuken wordt geleverd en geplaatst door onze eigen keukenexperts. We zorgen er steeds dat alles zo vlot en correct mogelijk verloopt. En dan nu tijd om te genieten van jouw droomkeuken!

 • Interesse in een DEBA keuken?

  Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Ook een bezoek aan huis is mogelijk.

  Maak een afspraak

Klaar om jouw droomkeuken te ontdekken?

Maak een afspraak

Christoph Frans van de afdeling Keukens

Hoi,

Ik ben Christoph van de afdeling Keukens. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.