• Gratis 3D tekening
 • Volledig op maat
 • Beste prijs/kwaliteit
 • 10 jaar garantie
 • Deskundige plaatsing
2960 reviews

Luxe keuken

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Ga dan voor een luxe keuken! Een luxe keuken biedt veel voordelen en gemakken, en hoeft tegenwoordig helemaal niet duur te zijn. De keukencollectie van DEBA bevat luxe keukens van zeer hoge kwaliteit met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo is een luxe keuken voor iedereen haalbaar. Bij DEBA vind je keukens in alle woonstijlen. Een luxe keuken wordt snel gekoppeld aan een moderne keuken, maar dit is niet de enige combinatie. Er bestaan ook prachtige luxe landelijke keukens, Scandinavische keukens en industriële keukens. Denk hierbij aan prachtige keukens met eiland, houten keukens, design keukens of zelfs keukens op maat.

Maak een afspraak

De voordelen van een luxe keuken

Een luxe keuken zorgt voor veel kookgemak. Hierdoor wordt het koken in een luxe keuken een feestje. We hebben een ruim aanbod luxe keukens in het assortiment. Weet je niet zeker welke keuken goed past in jouw huidige woonstijl? Kom dan keuken inspiratie opdoen in onze ruime toonzaal, en vraag hulp aan een van onze specialisten. Zo kan je de sfeer proeven van een nieuwe keuken, en aanvoelen welke keuken bij jou past.

Luxe keuken bestellen bij DEBA

Wil je graag een luxe keuken op maat laten samenstellen? We houden rekening met jouw wensen, verwachtingen, budget en beschikbare ruimte! Zo ben je verzekerd van een perfecte keuken. Maak een vrijblijvende afspraak bij een van onze keukenexperts. We ontwerpen jouw luxe droomkeuken en zorgen dat alles tot in de puntjes klopt. Bij DEBA gaan we voor prachtige praktische keukens, gemaakt van de hoogste kwalitatieve materialen. Hierbij zorgen we voor de beste prijs-kwaliteit verhouding. Je nieuwe luxe keuken wordt altijd opgemeten en geplaatst door onze kundige vakmensen. Zo ben je verzekerd van een passende keuken en een professionele installatie. DEBA weet als Belgisch familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring van aanpakken. Toe aan een nieuwe luxe keuken? Of inspiratie opdoen? Maak snel een afspraak!

Hoe gaan we te werk?

 • Advies op maat

  Kom langs in onze toonzaal om jouw wensen en verwachtingen met ons te bespreken. We overlopen de mogelijkheden en onze keukenexperts geven je graag advies op maat.

 • Jouw keukenplan

  We bekijken je plan en afmetingen en kiezen samen de materialen, toestellen en afwerkingsmogelijkheden om tot de keuken van jouw dromen te komen. Een offerte en 3D-plan krijg je er gratis bij.

 • Opmeting

  Er wordt een afspraak gemaakt bij jou thuis om je keuken te laten opmeten door onze eigen keukenexperts. Alle afmetingen worden geverifieerd voor de opmaak van het technisch plan.

 • Finalisatie

  Je wordt in de winkel uitgenodigd om het plan volledig te overlopen, hierbij heb je de mogelijkheid om nog aanpassingen te laten doorvoeren. Vervolgens wordt het definitieve plan opgemaakt en kunnen we overgaan tot de bestelling van jouw keuken.

 • Plaatsing

  Je nieuwe keuken wordt geleverd en geplaatst door onze eigen keukenexperts. We zorgen er steeds dat alles zo vlot en correct mogelijk verloopt. En dan nu tijd om te genieten van jouw droomkeuken!

 • Interesse in een DEBA keuken?

  Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Ook een bezoek aan huis is mogelijk.

  Maak een afspraak

Klaar om jouw droomkeuken te ontdekken?

Maak een afspraak

Willy Pauwels van de afdeling Keukens

Hoi,

Ik ben Willy van de afdeling Keukens. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.