Moderne Eetkamers

Op zoek naar een eetkamer in een modern jasje? Bij DEBA Meubelen zit je op de goede plek met onze ruim 70 jaar ervaring. Bij DEBA Meubelen hebben we een ruim assortiment aan moderne eetkamers zodat er voor eenieder de juiste eetkamer bij zit.  Deze moderne eetkamers bestaan uit strakke moderne stoelen, tafels en kasten. Daarnaast heeft DEBA ook diverse eetkamer sets te koop. ...

Lees meer.

Moderne Eetkamers

Op zoek naar een eetkamer in een modern jasje? Bij DEBA Meubelen zit je op de goede plek met onze ruim 70 jaar ervaring. Bij DEBA Meubelen hebben we een ruim assortiment aan moderne eetkamers zodat er voor eenieder de juiste eetkamer bij zit.  Deze moderne eetkamers bestaan uit strakke moderne stoelen, tafels en kasten. Daarnaast heeft DEBA ook diverse eetkamer sets te koop. Het mooie van moderne eetkamers is dat je deze gemakkelijk kunt combineren met verschillende kleuren muren, meubels en accessoires. Voor moderne eetkamers is de regel: ‘less is more’.

Moderne eetkamer kopen?

Bij DEBA Meubelen vinden we het belangrijk om iedere klant aan de juiste eetkamer te helpen. Bij moderne eetkamers is het belangrijk dat er rekening gehouden wordt met de ruimte die beschikbaar is in huis. Zo is het veelbepalend of je een aparte ruimte naast de keuken of woonkamer gebruikt voor je moderne eetkamer of dat deze aan je keuken of woonkamer vast zit. Daarbij is het essentieel met hoeveel mensen je in de eetkamer moet kunnen zitten en met welke regelmaat als het gaat om eventuele etentjes met mensen die buiten je gezinssamenstelling vallen. Kortom, veel om over na te denken. Bij DEBA Meubelen hebben we een ruim assortiment met moderne eetkamers tegen elk mogelijk budget. Zodat er voor eenieder een betaalbare moderne eetkamer tussen zit. Daarnaast kun je ook kiezen voor moderne eetkamers op voorraad of met een korte levertijd. Zodat je in ieder geval niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Moderne eetkamer bij DEBA bestellen?

Met onze ruim 70 jaar ervaring in meubels en het leveren van eetkamers doen we er alles aan om jou als klant zo goed mogelijk te helpen. Voor vrijblijvend en specialistisch advies kun je altijd contact met onze klantenservice opnemen. Daarnaast is het altijd mogelijk om bij ons in de showroom langs te komen om de producten te bekijken en verder advies van onze specialisten te krijgen. Twijfel je toch over de stijl eetkamer waar je voorkeur naar uit gaat? Bij DEBA Meubelen heb je ook de keuze uit een klassieke eetkamer, industriële eetkamer, Scandinavische eetkamer of landelijke eetkamer. Ben je opzoek naar losse meubels, neem dan een kijkje in de rubrieken tafels, kasten en/of tv meubelen. Bij DEBA Meubelen zorgen wij voor een laagste prijs garantie met de optie om slechts 20% voorschot te betalen. Bij een bestelling vanaf €1750 en hoger nu gratis thuis geleverd.

Sluiten
Bezig met laden...
Greetje Meersman van de afdeling maatwerk

Hoi,

Ik ben Greetje van de afdeling maatwerk. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.