Ronde tuintafels: Stijlvol voor jouw buitenruimte

Op zoek naar een stijlvolle en functionele toevoeging aan jouw tuin? Ontdek binnen de collectie tuintafels, de ronde tuintafels bij DEBA Meubelen. Deze tafels zijn niet alleen praktisch, maar dienen ook als het middelpunt van gezellige buitenmomenten. Of je nu een middelgrote of kleine ronde tuintafel zoekt, bij ons vind je de perfecte keuze om...

Lees meer.

Ronde tuintafels: Stijlvol voor jouw buitenruimte

Op zoek naar een stijlvolle en functionele toevoeging aan jouw tuin? Ontdek binnen de collectie tuintafels, de ronde tuintafels bij DEBA Meubelen. Deze tafels zijn niet alleen praktisch, maar dienen ook als het middelpunt van gezellige buitenmomenten. Of je nu een middelgrote of kleine ronde tuintafel zoekt, bij ons vind je de perfecte keuze om jouw buitenruimte compleet te maken. Lees verder en laat je inspireren!

Middelgrote ronde tuintafels: perfect voor intieme sfeer

Onze middelgrote ronde tuintafels zijn ideaal voor het creëren van een intieme sfeer in jouw tuin. Met voldoende ruimte voor een gezelschap van vier tot zes personen, bieden deze tafels een comfortabele setting voor diners, spelletjesavonden of ontspannen gesprekken met vrienden en familie. Kies uit verschillende materialen en stijlen om de tafel te vinden die perfect aansluit bij jouw smaak en de ambiance van jouw tuin.

Kleine ronde tuintafels: gezelligheid in compact formaat

Als je over een beperkte buitenruimte beschikt, zijn onze kleine ronde tuintafels de ideale oplossing. Deze compacte tafels bieden voldoende ruimte voor twee tot vier personen en passen perfect op een balkon, patio of knus hoekje in de tuin. Met hun charmante ontwerpen en praktische functionaliteit zorgen ze voor gezelligheid en maken ze optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Kies uit diverse kleuren en afwerkingen om de perfecte kleine ronde tuintafel te vinden die jouw buitenruimte transformeert.

Ronde tuintafels in verschillende materialen

De ronde tuintafels zijn in verschillende materialen beschikbaar. Zo kun je gaan voor een cement, beton of houten tuintafel. De keuze hierin is daarbij afhankelijk van je smaak, plaats in de tuin en de inrichting van je tuin. Ieders heeft een eigen smaak in wat hij of zij mooi vindt. Ga je voor een industriële uitstraling, dan zal een cement of betonnen tuintafel is voor jou zijn. Wil je graag de natuurlijke elementen van je tuin behouden? Dan past een houten ronde tuintafel beter bij jou wensen. 

Daarnaast is het ook belangrijk om met de plek en de frequentie van verplaatsing in je tuin rekening te houden. Laat je de tafel op één plek staan of wil je tuintafel naar meerdere plaatsen in je tuin verplaatsen? Cement en beton ronde tuintafels zijn namelijk zwaarder van materiaal, waardoor het verplaatsen meer moeite kost dan onze houten ronde tuintafels. 

Bestel jouw ronde tuintafel bij DEBA Meubelen

DEBA Meubelen, gevestigd op Lokerse Baan 10, 9111 Sint-Niklaas (Belsele), is dé Belgische leverancier van kwaliteitsmeubelen. Onze collectie ronde tuintafels is zorgvuldig samengesteld om aan jouw wensen en behoeften te voldoen. Met stijlvolle en kwalitatieve meubelstukken bieden wij de perfecte mix van functionaliteit en esthetiek voor jouw buitenruimte.

Bekijk ons assortiment ronde tuintafels. Plaats eenvoudig en veilig jouw bestelling online. Wil je de tafels liever eerst in het echt zien en ervaren? Kom dan langs in onze toonzaal. Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Creëer van jouw tuin een stijlvolle en gezellige buitenruimte met een ronde tuintafel van DEBA Meubelen!

Sluiten
Bezig met laden...
Christoph Frans van de afdeling Keukens

Hoi,

Ik ben Christoph van de afdeling Keukens. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.