Terug naar het overzicht ›
Gepost op 22 november 2022 in Interieurtips

3 tips om de herfst te vieren bij jou thuis

De herfst kleurt al enkele weken ons Belgenlandje met prachtige warme tinten. Bladeren fladderen als vlinders van de bomen. De dagen voelen steeds korter aan en de avond valt van zodra het donker wordt. Wij zeggen: ideale moment om het binnen extra gezellig te maken en een fantastische sfeer te creëren! Hieronder alvast 3 tips met hoe je het bijzonder sfeervol kan maken bij jou thuis.

1. Warme herfsttinten in je decoratie

Na een heerlijke herfstwandeling is het tijd om je volledig terug te trekken in je eigen warme nestje. Een lekkere tas soep smaakt nog zo goed in een gezellige omgeving. Hoe kun je nu die kleurrijke herfstsfeer doortrekken in je interieur? Heel simpel. Gebruik wat tinten die je ziet verschijnen in herfstbladeren of in de natuur en laat dit terugkomen in je decoratie. Denk hierbij aan een variatie aan kleuren in de tint groen, oranje en rood. Ook subtiele aardetinten zijn toepasselijk.

Mooi voorbeeld waarmee je gelijk wat herfst tegen je muur aan knalt, is het kader Alattar Leaf van Euro-Art. Hierin zie je perfect hoe alle herfstkleuren zich vermengen tot één harmonie. Met deze art piece maak je gegarandeerd een leuk statement in huis!

 

 

2. Verlicht je woning met sfeervolle lampen of kaarsen

Wanneer het buiten donker is, kunnen we niet anders dan het binnen extra gezellig maken. Dat doen we heel eenvoudig door de vlammetjes in huis aan te wakkeren, meer bepaald met: kaarsen! De geurkaars van HK Living biedt een aangename geur die je zalig doet wegdromen. Wie kan het nog iets uitmaken dat het buiten donker is?

 

Ook met een leuke vloerlamp, creëer je een warme gloed binnen je interieur. Neem nu de schitterende vloerlamp van Pomax. Deze bestaat uit natuurlijke materialen en vormt de ideale sfeermaker in huis. Door het prachtige reliëf straalt het zachte diffuse licht op de muren af en verkrijg je een leuk lichtpatroon.

 

3. Herfstkleuren in je sofa

Sierkussens vormen een snelle oplossing om je interieur meteen onder te dompelen in die mooie herfstkleuren. Ze geven je sofa gelijk die gezellige look en het voelt nog eens heerlijk knus aan ook. Denk bijvoorbeeld aan het ronde sierkussen van Richter Young Design, uitgevoerd in gouden velvet stof of het kussen Furry van Essenza in kleur leather brown/moss. Wij krijgen het er meteen warm van, jij ook?

Die cosy sfeer zetten we verder met een superzachte plaid. Mooi voorbeeld hiervan is de fake fur plaid van Essenza. Niet alleen ziet het er mooi uit, je krijgt spontaan zin om in de zetel te ploffen en een goeie film of serie te kijken. Dat gevoel van geborgenheid tijdens die koude dagen, zalig! Nu alleen nog kiezen welke serie of film het wordt… Enjoy!

 

Met deze tips tover je in een twee drie je interieur om in een gezellige woonplek waarmee je de natuur helemaal deel laat uitmaken van je interieur. Warme, diepe tonen nemen de bovenhand en zorgen voor het pracht en praal dat je kan terugvinden in het typische herfstlandschap. Wij zijn alvast fan!

Zin om nog meer geïnspireerd te worden? In onze toonzaal vind je een groot aanbod aan decoratie of meubels. Onze DEBA-experten verwelkomen je graag en staan je met veel plezier bij met extra advies. Kom dus zeker eens langs!

Jan Goossens van de afdeling Verkoop

Hoi,

Ik ben Jan van de afdeling Verkoop. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.