Terug naar het overzicht ›
Gepost op 26 mei 2016 in DEBA Werkwijze

DEBA Keukens

Hoe gaan we te werk voor uw perfecte keuken?

Je mag van ons een volledige service verwachten: van opmeten tot plaatsen, professioneel advies over gebruik van uw inbouwtoestellen en materiaal, tot aangepast maatwerk.

 1. Laat je inspireren
  In onze showroom of door enkele van onze realisaties bij klanten thuis.
 2. Onze keukenspecialisten luisteren naar jou en geven je advies.
  Maak bij voorkeur een afspraak of wandel gewoon onze showroom binnen. Neem zeker een plan, afmetingen en zo veel mogelijk informatie mee. Vertel ons alles over jouw wensen en ideeën. Vervolgens adviseren wij jou enkele praktische en esthetische oplossingen voor een keuken op jouw maat. Vanzelfsprekend houden we rekening met jouw budget en levensstijl. Aarzel dus niet om over jezelf en jouw woonsituatie te vertellen. Want hoe meer we weten, hoe persoonlijker de oplossingen.
 3. Offerte en 3D-tekening.
  Vervolgens gaan we aan het tekenen. Bij de volgende afspraak krijg je een 3D visualisatie van jouw keuken, samen met een gedetailleerde offerte. Na deze vrijblijvende offerte heb je nog ruim de tijd om wijzigingen te overleggen.
 4. Wanneer je instemt met het ontwerp van jouw droomkeuken op papier, geef je jouw akkoord.
  Dit is het moment dat de verkoopovereenkomst getekend wordt. Op dit moment betaal je de eerste 5% van het totaalbedrag. Aanpassen zijn nog steeds mogelijk.
 5. Vervolgens komen we de ruimte nauwkeurig opmeten, van zodra dit voor jou mogelijk is.
  Hierna betaal je het tweede deel van het voorschot. Na het betalen van dit voorschot van 30% wordt de bestelling definitief doorgegeven aan de meubelmakers.
 6. Bij de opmeting trachten we meteen ook een plaatsingsdatum vast te leggen.
  Zo bent u meteen zeker van een afgesproken datum. De plaatsing gebeurt standaard zo’n 8 tot 12 weken na de opmeting. Uiteraard kan een latere door u gekozen datum ook, indien dit beter in uw planning zou passen.
 7. Volg je bestelling online op.
  Je kan via onze website inloggen in het klantenportaal, om zo de status van de bestelling op te volgen.
 8. Onze keukens worden steeds geleverd en deskundig geplaatst door ons eigen team.
  Op de dag van de levering betaal je ’s ochtends 60% van het totaalbedrag. Bij voorkeur met bankcheque. Als alles die dag gemonteerd wordt, dan betaal je de laatste 5% aan de monteur bij de oplevering. Soms gebeurt de installatie in 2 keer. Zo wordt bij bepaalde materialen het werkblad pas opgemeten wanneer de keuken geplaatst is. Circa 2 weken later wordt dit dan geplaatst. In dat geval betaal je de laatste 5% pas hierna.
 9. Uw droomkeuken is gerealiseerd.
  En met de 10 jaar garantie op het meubilair kan je gerust zijn.
Annoesjka De Vos van de afdeling Receptie

Hoi,

Ik ben Annoesjka van de afdeling Receptie. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.