Terug naar het overzicht ›
Gepost op 20 juni 2019 in Interieurtips

Het perfecte dekbedovertrek voor jouw slaapkamer!

Hou jij ook van extra lang uitslapen? Vergeet dan geen aandacht te besteden aan het inrichten van je slaapkamer. Een mooi dekbedovertrek maakt je slaapkamer meteen extra gezellig en mag dus zeker niet ontbreken. Bovendien zijn er heel wat mogelijkheden, zo integreer je eenvoudig jouw favoriete stijl in de slaapkamer.

Vintage kleuren
Je slaapkamer is de perfecte plaats om tot rust te komen. Met de juiste kleuren zorg je voor een rustgevend gevoel, ideaal voor iedereen die wilt genieten van een goede nachtrust. Zachte vintage kleuren zijn daarbij de perfecte keuze! Je kan zowel kiezen uit een elegante kleurtint als een neutralere variant.


Links - Rechts - Meer ontdekken van deze look? Bekijk dan collectie Guy van Essenza en New Vintage van Walra.

Zomerse prints
Mag het allemaal wat vrolijker? Integreer dan zomerse prints in je slaapkamer. Van palmbomen en tropische vogels, tot kleurrijke bloemen en jungleprints. Met deze kwalitatieve dekbedovertrekken van Vandyck, geniet je elke dag weer van een heerlijk zomergevoel. 


Links - Rechts - Meer ontdekken van deze look? Bekijk dan de volledige collectie dekbedovertrekken van Vandyck

Stijlvolle klassiekers
Hou jij meer van neutrale kleuren en subtiele patronen? Dan zijn de kwalitatieve dekbedovertrekken van Heckett & Lane de perfecte keuze. Deze dekbedovertrekken geven een klassieke look aan je slaapkamer en zijn steeds beschikbaar in verschillende grijze en bruine tinten. Ook collectie Guy van Essenza bevat heel wat kwalitatieve dekbedovertrekken in neutrale grijstinten.


Links - Rechts - Meer ontdekken van deze look? Bekijk dan de volledige collectie dekbedovertrekken van Heckett & Lane

Bloemen en planten
De Urban Jungle trend is nog steeds erg populair en met de prachtige dekbedovertrekken van Essenza, integreer je botanische prints ook in je slaapkamer. Deze dekbedovertrekken zien er bovendien niet alleen prachtig uit, vervaardigd uit 100% katoen satijn zijn ze ideaal voor een goede nachtrust.
Een leuke extra: Er zijn ook bijpassende tapijten en kamerjassen beschikbaar! 


Links - Rechts - Meer ontdekken van deze look? Bekijk dan de volledige collectie dekbedovertrekken van Essenza

Abstract met aquarel
Ook abstracte prints passen perfect in de slaapkamer. Deze dekbedovertrekken van Walra lijken wel met waterverf beschilderd en hebben zo een erg rustgevende look. Ook de zachte kleuren zijn ideaal voor in de slaapkamer.


Links - Rechts - Meer ontdekken van deze look? Bekijk dan de volledige collectie dekbedovertrekken van Walra

Volgelvrij in panterprint
Ben jij een echte dierenvriend? Dan zijn dekbedovertrekken met dierenprints echt iets voor jou! Bovendien kan je dieren zowel integreren in een moderne als klassieke slaapkamer. 


Links - Rechts - Meer ontdekken van deze look? Ook Essenza heeft heel wat dekbedovertrekken met dieren(prints).

Om het nog gezelliger te maken in de slaapkamer, kan je extra kussens of een plaid op het bed leggen. Dit zorgt meteen voor een sfeervol geheel. Heb je een neutraal dekbedovertrek kies dan voor kleurrijke kussens. Heeft je dekbedovertrek al een drukke print, ga dan voor kussens in bijpassende kleuren, zodat alles een mooi geheel vormt.

Voor een romantische avond, mag gezellige sfeerverlichting ook niet ontbreken in de slaapkamer,  Daarnaast zorgt een tapijt en muurdecoratie voor een extra huiselijk gevoel. Met verse bloemen op je nachttafel is de look compleet.

In de showroom kan je bedtextiel terugvinden in de slaapafdeling alsook in de decoratieafdeling.
Naast dekbedovertrekken kan je bij DEBA Meubelen ook terecht voor hoeslakens, donsdekens en kussens.
Ontdek alvast een selectie van het aanbod in de webshop.

Ook voor de kinderkamer zijn er heel wat vrolijke dekbedovertrekken beschikbaar. Van katten en honden, tot konijnen, apen en walvissen. Je vindt ze allemaal in onze kindercollectie. Mag het allemaal nog wat speelser? Onder de lakens van Snurk, wordt je kind al snel een stoere brandweerman of prachtige prinses.

Greetje Meersman van de afdeling slapen

Hoi,

Ik ben Greetje van de afdeling slapen. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.