Terug naar het overzicht ›
Gepost op 08 januari 2021 in Trends

Pantone trendkleuren 2021

De Pantone trendkleuren voor 2021 zijn bekend! Voordien werd er slechts 1 kleur verkozen als kleur van het jaar. Onverwachts nam Pantone de beslissing om daar dit jaar van af te stappen en 2 kleuren te selecteren: Ultimate Gray en Illuminating. Een verrassende combinatie die een mooi geheel vormt. Het zijn prachtige kleuren die jouw interieur een boost kunnen geven. Laat je hier alvast inspireren!


De nieuwe trendkleuren

Ultimate Gray en Illuminating, een warme grijze kleur en een frisse gele kleur. Het is een verrassende combinatie waar een mooie boodschap achter schuilt. De grijze kleur staat voor betrouwbaarheid, kracht en kalmte. Geel roept vrolijkheid, energie en optimisme op.

Zetel: Henders & Hazel - Novara / Stoel: Xooon - Bjorg / kussen: Zuiver - Miami

Samen wordt er gesproken van een huwelijk aan kleuren. Kleuren die elk voor iets anders staan, goed bij elkaar passen en die een opbeurende boodschap met zich meedragen. Samen staan deze kleuren voor hoop en sterkte in het nieuwe jaar.

 

Zetel: Kave Home - Blok / Stoel: Henders & Hazel - Brody / Klok: Zuiver - Time Bandit

De trendkleuren in jouw interieur

Grijs en geel vormen een prachtig en fris geheel. Gebruik de grijze kleur als de basis van jouw interieur en fleur het interieur op met vrolijke gele tinten. Het zal voor een verrassend effect zorgen in jouw woning. Door deze kleuren samen te gebruiken laat je je omringen door hoop, energie, kracht en kalmte. Laat deze sfeer terugkomen doorheen jouw hele woning. Het past niet enkel in de woonkamer, maar ook bijvoorbeeld in de slaapkamer is dit een geslaagde kleurcombinatie. Wij zijn helemaal fan van de trendkleuren van 2021, en jij?

 

Kussen linkse foto: Zuiver - Miami / Boxspring: Revor - Be Eclectic

Benieuwd welke artikels we in ons assortiment hebben die binnen deze trend passen? Ontdek ze hier!

 

 

 

Lieve Van Poucke van de afdeling Klantendienst

Hoi,

Ik ben Lieve van de afdeling Klantendienst. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.