Terug naar het overzicht ›
Gepost op 01 april 2019 in Merken

PTMD een nieuwe verrassende collectie in de toonzaal

Een nieuw merk met luxueus karakter dat je moet komen ontdekken!
Het merk PTMD staat voor een verrassende mix aan stijlen die je meteen in huis wilt halen. Van zetels en stoelen tot verlichting en decoratie, je vindt het allemaal in de nieuwe PTMD stand.

PTMD is een Nederlands meubelbedrijf dat sinds 1992 de wereld rond reist op zoek naar inspiratie om meubelen met een uniek karakter te creëren. Zo ontstaat een elegante mix tussen chique en industrieel design. Zowel metalen kasten en verlichting met een industrieel karakter, als velvet poefjes en fauteuils, maar ook luxe decoratie in marmer en goud vormen de basis van deze verrassende collectie

In de PTMD stand zien we allerlei spiegels met een luxueus karakter. Spiegels zijn trouwens de perfecte oplossing voor kleine ruimtes. Een spiegel zorgt er namelijk voor dat je interieur meteen ruimer en lichter toont. Dankzij het prachtige design, voegen de spiegels van PTMD ook nog eens extra karakter toe aan je interieur. De meeste spiegels uit de PTMD collectie zijn bovendien kantelbaar, richt de spiegel op je favoriete hoekje en zet het zo extra in de kijker!

Ook planten vinden we terug doorheen de hele PTMD stand en dit in alle formaten. Zo creëer je eenvoudig een Urban Jungle, want al dat groen is niet meer weg te denken uit hedendaagse interieurs. Geen groene vingers? Geen probleem, deze prachtige planten hebben helemaal geen water nodig en blijven een leven lang mooi.

Groen is prachtig in combinatie met goud en dat weten ze maar al te goed bij PTMD. Zo zien we overal goudkleurige decoratie opduiken, wat meteen voor een luxe look zorgt. Naast vazen en lampen zien we vooral veel aapjes in de PTMD stand en daar worden we meteen vrolijk van. Deze goudkleurige aapjes zijn een elegante mix van stijlvol design en pure kitsch, we love it!

Op zoek naar een plaats voor al die goudkleurige decoratie? In de PTMD stand vind je tal van prachtige vitrines en wandrekjes. Deze kasten van PTMD zijn namelijk een perfecte balans tussen industrieel en elegant design. De metalen vitrines passen dan ook erg mooi in een modern interieur. Onze favoriet? Vitrine Elina! Dankzij de glazen zijwanden is dit de ideale vitrine voor iedereen die zijn favoriete boeken, foto’s en decoratie extra in de kijker wilt zetten.

Velvet is super hip! Het is dan ook niet te verbazen dat fluweel niet mocht ontbreken in de luxueuze PTMD stand. Stoelen, zetels, fauteuils en poefjes, allemaal in de zachte velvet stof. Het is dan ook met fluweel dat je het ultieme luxegevoel in huis haalt. Daarnaast is de zachte stof ook gewoon super aangenaam. Vul je zetel met de zachte, velvet kussens en plaids van PTMD en het wordt ’s avonds extra gezellig voor de tv.

GET THE LOOK: Velvet Chique!

Kussen - Hanglamp - Poef - Fauteuil - Bijzettafel - Potje met aap: verkrijgbaar in de toonzaal

Wil jij ook graag deze look in huis halen?
Je vindt de PTMD stand in afdeling 8 van de toonzaal. Koop je liever online? Ook in onze webshop vind je een selectie van het PTMD aanbod.
Momenteel ontvang je in de toonzaal een gratis cadeau bij aankoop vanaf €50 aan PTMD artikelen.*

*Zolang de voorraad strekt (vanaf 01/04/2019)

Willy Pauwels van de afdeling Keukens

Hoi,

Ik ben Willy van de afdeling Keukens. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.