Terug naar het overzicht ›
Gepost op 01 maart 2024 in Slaapkamer

Slaapkamertrends 2024

Roomservice! Hotelwaardig slapen met DEBA Meubelen

De slaapkamer is één van de belangrijkste ruimtes van de woning; het is de plek waar we tot rust komen en volledige ontspanning vinden. Reden te meer om wat extra aandacht te schenken aan het interieur van de slaapkamer en het om te toveren tot een rustgevende cocon. Toch mag het vandaag wat meer zijn, met meer luxe en design. In 2024 transformeren we de slaapkamer tot een heuse hotelkamer in huis waarin kalmte en comfort naadloos samensmelten. Wij tippen alvast drie trends waarmee je moeiteloos dat ontspannende, weelderige hotelkamergevoel creëert.

Op de tast

Een degelijke nachtrust is essentieel voor je gezondheid. Creëer daarom een slaapkamer waarin je je knus en behaaglijk kan nestelen. Denk aan zachte stoffen met textuur, warme natuurlijke materialen zoals hout en een gezellig kleurenpalet om het geheel mee af te werken. DEBA Meubelen geeft je in-house hotelkamer alvast een aaibare look met een teddy-afwerking in een eenzitter of poef, gestoffeerde nachtkastjes en hoofdeindes en afgeronde meubelontwerpen. Sta je op terwijl het nog donker is? Met een haast teder slaapkamerinterieur hoef je je alvast geen zorgen te maken je hoofd of teen te stoten.

Compact comfort

Doordat we vandaag sneller kiezen voor een kleinere woonst, groeit de nood aan compacte opbergsystemen. Net zoals in een hotelkamer proberen we onze beschikbare ruimte optimaal te benutten. Wat dacht je van een handig opklapbaar bed? Tijdens de dag heb je een ordelijke en ruime kamer, ’s avonds een comfortabele nachtrust. Daarnaast zorgen de juiste opbergkasten in het juiste design voor voldoende organisatie en netheid.

Met oog voor statements

Een hotelkamer wordt steeds tot in de puntjes uitgedacht, met aandacht voor zelfs de kleinste details: van de decoratieve vaas tot het kledingrek of zelfs de kunst aan de muur. Geef je slaapkamer in 2024 een vijfsterrenupgrade met de hipste accessoires uit ons assortiment. Met een felgekleurd tapijt of kussen voeg je een pop of colour toe, terwijl een geometrisch patroon voor meer diepte zorgt. Kies daarnaast voor trendy metallics, zoals chroom of goud, en werk het af met een spiegelend accent. Een resultaat dat uit een hotelbrochure lijkt te komen!

Wil je je graag verder laten inspireren? Kom dan zeker langs bij DEBA Meubelen (Lokerse Baan 10, 9111 Sint-Niklaas) of neem een kijkje op onze website

Greetje Meersman van de afdeling Slapen

Hoi,

Ik ben Greetje van de afdeling Slapen. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.