Terug naar het overzicht ›
Gepost op 17 oktober 2022 in Acties & Evenementen

Video 2022: DEBA Meubelen, thuis in wonen

Onze nieuwste reclamevideo is een feit! Tot in de puntjes werd er nagedacht over verhaal, sfeer, emotie en acteurs. Het resultaat is een pakkende commercial, een video verteld vanuit het standpunt van je interieur.

De video

Benieuwd naar het resultaat? Je kunt onze video als reclamespot terugvinden op diverse online kanalen zoals Facebook, YouTube, VTM GO,... en hieronder!

 

 

De sprankelende sound die je op de achtergrond van de video hoort, is gecomponeerd door de fantastische Galine. Een Belgisch-Nederlandse zangeres, multi-instrumentalist en songwriter. Ze brengt piano en stem samen en combineert dit met haar interesse voor electropop.

Verhaal

Je interieur is een groot deel van je leven. Je groeit er in op, en beleeft er enkele van je mooiste momenten. Waar je ook gaat, je interieur gaat altijd met je mee. Het is de plaats waar je thuis komt, en je altijd jezelf kunt zijn. En wij helpen graag mee, want wij zijn DEBA Meubelen, thuis in wonen. Dat is de boodschap die we willen meegeven met onze video.

We volgen een gezin op hun ontdekkinstocht doorheen de DEBA woonwereld. In elke scène springen we doormiddel van lichtovergang, camerabeweging, ... naar een 'droomwereld'. Hierdoor worden de personages even losgetrokken van de showroom naar hun eigen belevingswereld. Dit om het shoppen bij DEBA magisch te maken, iets voor het hele gezin.

In de verschillende scènes zetten we onze belangrijk waarden in de verf: keuze, garantie, service, ...

        

   

Behind the scenes

We zijn best wel trots op onze tweede video, en geven jullie dan ook graag een kijkje achter de schermen. Gedurende 2 dagen kwam een omvangrijk en getalenteerd team bijeen om onze spot op film te vereeuwigen.

We vertrokken met een DEBA camion, volgeladen met zorgvuldig uitgekozen interieur spullen uit onze winkel, op weg naar de eerste shooting locatie. Deze ligt vlak achter DEBA. Nadat onze sterke magazijniers de meubelen op zijn plaats hadden gezet was het aan de styliste om de laatste finishing touch aan te brengen. Et voila! Het interieur zag er tip top uit!

      

Niet alleen het interieur, maar ook de cast werd op en top verzorgd. Nog een laatste touch-up van de make-up en we waren er klaar voor! De eerste draaidag werd gefilmd in een hoeve vlakbij DEBA.

      

Op de tweede draaidag was de shooting locatie nergens minder dan in onze eigen toonzaal!

      

We willen de gehele cast, onze magazijniers, het bureau Wanderkeit en onze DEBA-medewerkers bedanken voor dit prachtige werk! We willen hierbij ook Typhanie, de mama van het gezin, extra in de bloemetjes zetten. Ze is herstellende van kanker en blijft het beste van zichzelf geven zowel als mama als actrice. Ze deelt haar verhaal via haar Instagram @typhanie.v

 

Luc Gdpr van de afdeling wonen

Hoi,

Ik ben Luc van de afdeling wonen. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.