Terug naar het overzicht ›
Gepost op 01 september 2022 in Interieurtips

Waar moet je op letten bij het kopen van een nieuwe zetel?

Lees snel onze 5 tips!

  1. Kies een zetel die perfect past bij jouw smaak en behoeftes. Hou rekening met welke bekleding je wenst. Heb je een huisdier dat vaak bij je ligt? Kies dan zeker geen leren zetel.
  2. Ga voor een kwalitatieve comfortabele zetel die jaren mee gaat, probeer daarom de zetel ook zeker even uit.
  3. Zorg in je woonkamer voor een leuke mix tussen rustige neutrale kleuren en zeer uitgesproken kleuren. Als je kiest voor een opvallende kleur zetel, werk dan met neutrale accessoires. Wanneer je kiest voor een zachte tint van zetel kan je werken met kleurrijke accenten.
  4. De levensduur van een zetel is sterk afhankelijk van de kwaliteit en hoe goed je de zetel onderhoudt. In het algemeen ligt de levensduur van meubels tussen de 5 en 20 jaar. Bij DEBA meubelen kan je bij aankoop van een zetel kiezen voor een vlekkengarantie. Daarnaast hebben we heel wat reinigende, kleurherstellende, verzorgende en voedende producten om de levensduur van je nieuwe meubelen te verlengen.
  5. Hou ook zeker je afmetingen bij de hand als je een zetel wilt kopen. Zit je beperkt in ruimte? Geen probleem! Bij DEBA kan je ook terecht voor een zetel op maat.

 

Wat je ook zoekt, bij DEBA kan je ongetwijfeld de zetel van je dromen kopen! Neem een kijkje in onze webshop, laat je inspireren op onze Instagram en Pinterest pagina, of kom gewoon eens langs in de toonzaal. Onze winkelmedewerkers staan je graag bij met tips en advies, zo wordt een zetel kopen een fluitje van een cent!

 

Lieve Van Poucke van de afdeling Klantendienst

Hoi,

Ik ben Lieve van de afdeling Klantendienst. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.