Terug naar het overzicht ›
Gepost op 06 februari 2024 in Keuzehulp

Valentijn Special 2024

Het is bijna Valentijn, le jour de l’amour! Of je nu een geliefde hebt of niet, elke reden is goed om het thuis gezellig te maken en te genieten van (zelf)liefde en een warme sfeer. Ook cadeautjes zijn altijd fijn om te geven. Ja hoor, ook aan jezelf! ;) Omdat we je graag inspireren, hebben we enkele interieur- en cadeautips op een rijtje gezet.

Gebruik verlichting en kaarsen

  • Interieurtip: Doe wat kaarsen branden, gebruik dimbare verlichting of creëer een sfeervolle hoek met lampjes.
  • Cadeautip: De geweldig geurende kaarsen van Blomus of Atelier Rebul. Niet alleen ziet het er heel mooi uit, ook de geuren zijn zalig en brengen je in idyllische sferen. Perfect om te laten branden tijdens Valentijn of terwijl je geniet van een lekker warm bad.

     

Foto: Geurkaars Fraga van Blomus

Voeg kleur toe 

  • Interieurtip: Gebruik rood en roze accenten zoals kussens, plaids of bloemen.
  • Cadeautip: De leuke vaas Bassin. Deze vormt een unieke en originele eyecatcher in huis en vrolijkt meteen de woonkamer op eens je er wat mooie bloemen in zet. Zowel in groot als kleiner formaat beschikbaar.

Foto: Vaas Bassin van Zuiver

Maak het persoonlijk

  • Interieurtip: Je kan leuke foto’s ophangen van al je geliefde personen en terugblikken op al die mooie momenten samen.
  • Cadeautip:  De set Exhibit van 5 fotokaders zijn met hun geborstelde metalen afwerking heel knap. En nog knapper met wat leuke foto's erin, toch? Je kan trouwens zelf kiezen hoe de kadertjes hangen!

Heerlijk en sfeervol dinertje

  • Interieurtip: Wil je echt letterlijk alles uit de kast halen? Een lekker diner voorbereiden voor jezelf of je geliefde? Dan zijn een paar goede pannen een echte musthave. Ook met het gouden bestek Lite van Kave Home zorg je voor een elegante sfeer aan tafel. Met de chique zwarte, gespikkelde borden Experience van Pomax maak je het geheel helemaal af! 
  • Cadeautip: Bovenstaande tips kun je ook aan een kookliefhebber cadeau doen. De terrazzo onderzetters Tiana van Kave Home zijn verder ook een leuk ideetje om te geven. 

Foto: Bestek set Lite van Kave Home

Zorg voor comfort

  • Interieurtip: Leg zachte kussens en plaids neer of maak het lekker cosy in de zetel terwijl je geniet van een geweldige film. Het roze sierkussen Beverly van Zuiver creëert meteen een dynamische sfeer door het leuke patroon en straalt zachtheid en warmte uit. Perfect gewoon! 
  • Cadeautip: Iedereen houdt van een mooi en gezellig interieur. Kussens en plaids of een leuke poef kunnen ook een ideaal geschenk vormen. Denk bijvoorbeeld aan de verrassend zachte plaids Kopenhagen van Grand Luxe

Foto: Sierkussen Beverly van Zuiver

Nog enkele laatste leuke cadeautips


 
Foto: Set van 6 tassen 70's Ceramics van HK Living

Wil je last minute nog een cadeautje kopen, maar heb je nog niet echt gevonden wat je zoekt? Dan is een cadeaubon van DEBA natuurlijk ook altijd een goed idee. Deze kun je in de winkel kopen of online bestellen, snel en eenvoudig. :) Geniet alvast van je extra liefdevolle veertiende februari! 

Jade De Bock van de afdeling Verkoop

Hoi,

Ik ben Jade van de afdeling Verkoop. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.